Átvertek a Pennyben vagy direkt így csinálják az újságot?
10 es okoska ha elolvasnád a litvániámat meg úgy egyáltalán a kérdéskiírásomat akkor nem tudom mit jössz ide azzal a kenyérrel . Neked nem tűnik fel hogy én az alatta lévő sárga krumplit mentem venni ami 110ft al drágább és nem a kékkel kiemelt VASÁRNAP os részben van!
7 es egyértelműke azért egy logikai levezetést mellékelhettél volna a nagy bemondásodhoz mégis hogy jutottál el erre a következtetésre. Mondjuk abból hogy szándékosan eltérő méret szín stílus ban vannak azok a kiragadott termékek amiknél az időkorlátot jelölik? És semmilyen szöveggel nem utal hogy csak az adott oldalra vonatkozik, urambocsá akkor a te logikád alapján az alatta lévő oldalakra is vonatkozik mind addig amíg nem jön egy következő díszes fejléc. Mivel hogy én fentről lefelé görgetem ahol nézem.
Érdekesen analizálod a körülötted lévő világot :D
13. Mindenkinekvegyertelmű, hogy azon az egesz oldalon a vasárnapi akciok vannak. Egyedül te nem érted.
Nem tűnik furcsanak?
Mindenki szembejön veled az autópályán... 😂
Mostanában a penny tényleg kicsit megváltoztatta az újságot. Múltkor én a humuszt néztem be, azt hittem, csütörtöktől akciós, de csak hétfőtől volt. Eddig a hétfőtől akciós termékeket az újság utolsó oldalára tették, most meg valahol a közepe környékén volt. Ráadásul valami olyan nyomorék színkombinációt használnak az időszak megjelölésére, hogy ha nem figyeled direkt, fel se tűnik.
Ezzel egyébként nem neked adok igazat (sorry :D), mert egyébként tényleg egyértelműen leírják, csak mi vagyunk figyelmetlenek.
" mert egyébként tényleg egyértelműen leírják, "
Könyörgöm mondjatok már egy elemet ami erre az egyértelműségre utal mert ez csak pofázás egy fejedbe vett álláspontról.
Annyira szánalmas ahogy azt hajtogatjátok egyértelmű de bárhonnan közelítem meg az oldalt laikus szemmel (tehát aki nem tudja hogy arra vonatkozik) a látvány inkább arra utal hogy csak az a kenyér akciós.
Még annyi sanszot sem ad hogy ne lenne ott a kenyér mert ekkor ugyan cirádás a fejléc de mivel egyedül van, ezzel utalna arra hogy az alábbi termékekre vonatkozik az oldalon.
A probléma ha lapozol tovább akkor felvetődik a kérdés vajon még mindig a VASÁRNAP on vagyok hisz nincs minden oldalon egymás után ilyen fejléces időmegadás és az oldalakon sincs semmiféle dátumjelzés ( az én állításommal ellentétben valószínűleg egy teszkós újságra emlékeztem vagy másra stb.)
Az a baj hogy ti akik ismeritek a rendszert csak ész nélkül válaszoltok de nem tudjátok beleképzelni magatokat abba hogy életedbe először látod az oldalt és értelmezned kell külső segítség nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!