Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Átvertek a Pennyben vagy...

Átvertek a Pennyben vagy direkt így csinálják az újságot?

Figyelt kérdés
Elmentem krumpliért ,aztán itthon látom hogy nem is az akciós áron számolta el . Az akciós újságot megint megnéztem ott meg azon az oldalon van egy kék kiemelés a fejlécbe hogy PONT VASÁRNAP. De mellé van rakva egy kenyér mintha csak arra vonatkozna. A többi termék ugyan úgy piros alapon van és semmilyen dátum megjegyzés nincs hozzá írva. Így verik át a népet vagy tényleg rosszul "ütötte be"?

2022. aug. 19. 13:37
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
amúgy ez a Pennytől is új, mert eddig úgy tolták hogy kezdődött az akció csütörtöktől ugye, de volt egy rész ami csak hétvége volt, tehát szombat-vasárnap, ilyet még nem is láttam hogy csak vasárnap valami
2022. aug. 19. 22:39
 12/27 anonim ***** válasza:
88%
ja de lehet basszus azért írták így mert augusztus 20 és zárva lesznek :D de a lényeg hogy külön kiemelik a hétvégieket a csütörtöki átlagtól
2022. aug. 19. 22:44
 13/27 A kérdező kommentje:

10 es okoska ha elolvasnád a litvániámat meg úgy egyáltalán a kérdéskiírásomat akkor nem tudom mit jössz ide azzal a kenyérrel . Neked nem tűnik fel hogy én az alatta lévő sárga krumplit mentem venni ami 110ft al drágább és nem a kékkel kiemelt VASÁRNAP os részben van!

7 es egyértelműke azért egy logikai levezetést mellékelhettél volna a nagy bemondásodhoz mégis hogy jutottál el erre a következtetésre. Mondjuk abból hogy szándékosan eltérő méret szín stílus ban vannak azok a kiragadott termékek amiknél az időkorlátot jelölik? És semmilyen szöveggel nem utal hogy csak az adott oldalra vonatkozik, urambocsá akkor a te logikád alapján az alatta lévő oldalakra is vonatkozik mind addig amíg nem jön egy következő díszes fejléc. Mivel hogy én fentről lefelé görgetem ahol nézem.

Érdekesen analizálod a körülötted lévő világot :D

2022. aug. 20. 10:15
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
#11, ez nem újdonság és változás, ma augusztus 20. van ;)
2022. aug. 20. 10:15
 15/27 anonim ***** válasza:
82%

13. Mindenkinekvegyertelmű, hogy azon az egesz oldalon a vasárnapi akciok vannak. Egyedül te nem érted.

Nem tűnik furcsanak?

Mindenki szembejön veled az autópályán... 😂

2022. aug. 20. 10:27
 16/27 A kérdező kommentje:
15 Főleg ha te vagy az a mindenki. De abból ítélve hogy a kérdésemre megint nem tudtál válaszolni , hogy milyen megfigyelések utalnak arra hogy az oldalra vonatkozik, te is csak azt bizonyítod hogy vakon védelmezel egy olyan álláspontot amit csak a fejedbe vettél de racionális magyarázatot nem tudsz rá.
2022. aug. 20. 13:02
 17/27 Sic Semper Tyrannis ***** válasza:
100%

Mostanában a penny tényleg kicsit megváltoztatta az újságot. Múltkor én a humuszt néztem be, azt hittem, csütörtöktől akciós, de csak hétfőtől volt. Eddig a hétfőtől akciós termékeket az újság utolsó oldalára tették, most meg valahol a közepe környékén volt. Ráadásul valami olyan nyomorék színkombinációt használnak az időszak megjelölésére, hogy ha nem figyeled direkt, fel se tűnik.

Ezzel egyébként nem neked adok igazat (sorry :D), mert egyébként tényleg egyértelműen leírják, csak mi vagyunk figyelmetlenek.

2022. aug. 20. 13:13
 18/27 anonim ***** válasza:
82%
Anyám 76 eves, de egyből tudja ertelmezni. Pedig ritkan jár pennybe...
2022. aug. 20. 13:21
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
aki nem nézi folyamatosan a pennys újságot és nem tudja hogy a hétvégi akciók együtt vannak egy oldalon, azt simán megtévesztheti hogy egy kiemelt termék külön színnel van, az összes többi pedig piros háttérrel mint az előző oldalakon. még azt is meg merném kockáztatni hogy ebben tudatában vannak a szerkesztők és direkt van ez így, nem csak hogy dizájnosabb legyen
2022. aug. 20. 14:00
 20/27 A kérdező kommentje:

" mert egyébként tényleg egyértelműen leírják, "

Könyörgöm mondjatok már egy elemet ami erre az egyértelműségre utal mert ez csak pofázás egy fejedbe vett álláspontról.

Annyira szánalmas ahogy azt hajtogatjátok egyértelmű de bárhonnan közelítem meg az oldalt laikus szemmel (tehát aki nem tudja hogy arra vonatkozik) a látvány inkább arra utal hogy csak az a kenyér akciós.

Még annyi sanszot sem ad hogy ne lenne ott a kenyér mert ekkor ugyan cirádás a fejléc de mivel egyedül van, ezzel utalna arra hogy az alábbi termékekre vonatkozik az oldalon.

A probléma ha lapozol tovább akkor felvetődik a kérdés vajon még mindig a VASÁRNAP on vagyok hisz nincs minden oldalon egymás után ilyen fejléces időmegadás és az oldalakon sincs semmiféle dátumjelzés ( az én állításommal ellentétben valószínűleg egy teszkós újságra emlékeztem vagy másra stb.)

Az a baj hogy ti akik ismeritek a rendszert csak ész nélkül válaszoltok de nem tudjátok beleképzelni magatokat abba hogy életedbe először látod az oldalt és értelmezned kell külső segítség nélkül.

2022. aug. 20. 14:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!