Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Miért újítgat folyton a Penny?

Miért újítgat folyton a Penny?

Figyelt kérdés
Eddíg sem volt könnyű megtalálni az üzletben dolgokat, idén, hogy felújították, kész katasztrófa. Ami volt, vagy eltűnt (megszüntetik) vagy jóval drágábban árulják, mint előtte. És a felújításokat kb 5 évente eljátszák.

2022. jún. 16. 19:27
 1/8 anonim ***** válasza:
98%

Ne legyen lelakott a bolt.

Az átrendezést minden bolt szereti alkalmazni mert akkor biztos átsétálsz az egész bolton és azt is megveszed amit éppen nem akartál.

2022. jún. 16. 19:38
 2/8 anonim ***** válasza:
95%

1.) felújítás : vásárlók megnyerése

2.) megszűnt termék : valszeg nem volt kereslet rá !

3.) átrakták : azért változtatják, hogy ne csak a megszokott dolgokért menj be, hanem állj neki keresgélni - és láss meg új dolgokat ! Vegyed észre hogy van más dolog is ! Mert ez a fajta emberi megszokás/magatartás a boltnak nem tesz jót !

2022. jún. 17. 00:11
 3/8 anonim ***** válasza:
93%

Minden drágább mert infláció van.

Az átrendezésnek oka lehet a vásárló tovább benntartása vagy árukészlet változás miatti jobb helykihasználás

2022. jún. 17. 07:27
 4/8 A kérdező kommentje:
#2 hiába akarnék tovább bent maradni a boltban, ha csak célzottan megyek, mert nem keresek annyit. Amúgy meg már elvesztette jellegét a Penny is, ugyan abban az árban árul dolgokat, mint a Coop. (Nem beszélve arról, hogy csak valamennyi árut rakni ki, ha nem nyitásra megy az ember, nem kap olajat, húst, cukrot.)
2022. jún. 17. 07:35
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
nálunk is a héten rendezik át, előre félek mi lesz a végeredmény... volt egy barátságos kis SPAR-unk is, hát azt is egyszer újradizájnolták azóta olyan utálatos lett, labirintus keskeny sorok, csigabiga útvonalak, na ha a Penny is erre tér át az nem sok vásárlót fog jól érinteni
2022. jún. 23. 17:45
 6/8 A kérdező kommentje:
#5 nálunk is egy kész labirintus lett. A megszokott helyröl elrakták az édességsort, helyette a fagyók vannak a gyorsfagyasztott cumókkal, de kész káosz az épület. Épp azon vigyorog anyám, hogy a Coop-ba járok már, mert olcsóbb pl a papírtörlő vagy a tojás. Lejárat elött még brutálba akciózik a Coop-unk, utoljára 100-ért vettem a diabetikus szörpöt. Pennybe ilyenek nincsenek, max ha nagyon nem fogy és két nap múlva lejár.
2022. jún. 23. 20:37
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Nemcsak pennynél van állandóan átrendezés. Amíg megszokod, hogy pl. kenyér, tej hol van, addig néhány év és máris szokhatod meg az újfajta elrendezést.

Mi az oka?Így többet költhetsz.

Ahol én lakom, ott a penny juniusban bezárt (a kiírás alapján) és újra is nyitott valamelyik szombaton. Talán nagyobb lett,de a dolgok is máshol vannak.

És az egyik termék már garantáltan más lett. Eddig pirosas csomagolásban volt (csokis ostyacső), most már kékben. Asszem mindkettő ugyanaz, mert eddig volt mogyorókrémes, csokis és vaniliás.

Régebben, mintha a Mokate(instant kávé márka) is újított volna. A zöldet szoktam venni. Régebben nem volt a csomagolás oldalán szines minta és nem is volt ráírva, hogy "roasted coffe", most már jó ideje igen. És a zöldnek is más íze van, a réginek, meg az újnak is.

2022. júl. 2. 12:58
 8/8 A kérdező kommentje:
Én is észrevettem, hogy más a csomagolás szine az újítás előttihez képest. Meg elötte más márka volt, most "Penny" márkás.
2022. júl. 2. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!