Miért kívánom folyton a húst?
Figyelt kérdés
Nem vagyok vega. Azt figyeltem meg, hogy 2 hónapja (lehet több is) folyton a jó husos ételeket kívánom, főleg a disznót. Terhes sem vagyok. Mitöl lehet?
18/l
2021. jan. 11. 11:33
1/7 Kérlek segíts !!! válasza:
Emberből vagy. Mindenevő. Mindenki mást kíván. Szerintem teljesen normális.:)
2/7 anonim válasza:
Vashiány, bár én attól inkább a belsőségeket kívántam (véreshurka, máj).
5/7 anonim válasza:
Majd egy idő után jön néhány hét, amikor viszont a húst nem fogod annyira kívánni, és örökké csak zöldséget, gyümölcsöt, tejterméket ennél. Van ez így. Edd azt, amit éppen kívánsz, a legjobbat teszed önmagaddal, amikor a szervezetedre hallgatsz.
6/7 Mansour válasza:
A vas- vagy egyéb tápanyaghiány valószínűsíthető. Változatosan és kiegyensúlyozottan kell táplálkozni, akkor ha nincs más tünet, nem lehet gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!