Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Elkerülhetem a nagy tömeget...

Elkerülhetem a nagy tömeget ha nyitásra megyek?

Figyelt kérdés
eddig nem voltam Pennyben 8 óra környékétől hamarabbtól, de akkor nagyon áldatlan állapotok vannak, kb. a 16 óra utána rohamozás szintjén áll nálunk. ha odaállítok a 6:30-as nyitásra, vagy utána 5-10 perccel, akkor meg lehet úszni a nagyobb várakozásokat? kb. másfél perc alatt bevásárolnám azt a pár terméket ami kell és húznék a kasszához. vagy jellemző hogy már nyitás előtt állnak ott az emberek akik hasonlóan járnának el? (meg gondolom egy fél órán belül megindulnak a 8 órai munkakezdés előtt bevásárlók nagy része is)
2022. jún. 2. 15:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Pennyben csütörtök az akció kezdeti napja, akkor mindig vannak ott toporgók (ennyire ráérnek egyesek, vagy félnek hogy nem lesz akciós farhát), a péntek-szombat szintén erős nap ilyenkor jönnek sokan a közeli falvakból kocsival és “lerabolják” a boltokat (lidl, aldi, penny). Ezért én hétfő-kedd-szerda szoktam inkább menni, home office esetén délelőtt, benti munkánál délben ugrok ki, vagy munka után hazafelé. Nem szoktak sokan lenni.

H-K-Sz reggel sem.

2022. jún. 3. 14:13
 12/14 A kérdező kommentje:
itt van hogy már szombatra elfogynak az akciós cuccok, és nagyon nehezen akaródzik nekik pótolni ( vagy én járok mindig így) meg szerda délutánra már csak azért is beszedik hogy kirakják valamivel hamarabb a csütörtöki újakat -még- nem akciós áron
2022. jún. 3. 14:56
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Sokszor nincs is nekik akciós holmi alapból. Mi csütörtök reggel voltunk a tokaji pennyben az akciós fröccsvíz alapból nem volt. De szinte mindig van ami sosincs.
2022. jún. 3. 15:45
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
11-es vagyok. Igen, ha valami akciós dolog érdekel, csütörtök kell menni, mert péntek szombatra nem mindig marad. Szombat délután már ne is keress akciós dolgokat, csak az marad, ami senkinek se kellett. Vasárnap reggelre, ha van még a raktáron, ált. kiteszik. Inkább akkor. De volt, hogy csüt. délre már csak az üres polc volt olyanból, amiből csak 1-3 db volt/üzlet. És nálunk is gyakori hogy pár akciós cumó nem ér ide csütörtökre, és utána lutri, hogy mikor teszik ki. Legalábbis nekem mindig ezt mondják, ha rákérdek hol van amit szeretnék.
2022. jún. 3. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!