Elkerülhetem a nagy tömeget ha nyitásra megyek?
Figyelt kérdés
eddig nem voltam Pennyben 8 óra környékétől hamarabbtól, de akkor nagyon áldatlan állapotok vannak, kb. a 16 óra utána rohamozás szintjén áll nálunk. ha odaállítok a 6:30-as nyitásra, vagy utána 5-10 perccel, akkor meg lehet úszni a nagyobb várakozásokat? kb. másfél perc alatt bevásárolnám azt a pár terméket ami kell és húznék a kasszához. vagy jellemző hogy már nyitás előtt állnak ott az emberek akik hasonlóan járnának el? (meg gondolom egy fél órán belül megindulnak a 8 órai munkakezdés előtt bevásárlók nagy része is)2022. jún. 2. 15:55
3/14 anonim válasza:
Jóval kevesebben vannak nyitásra és a polcok is fel vannak töltve.
4/14 anonim válasza:
Nyitáskor mindig kevesebben vannak, általában délután 4-5 fele kezdenek többen lenni a boltokban, miután végeznek a munkával.
5/14 anonim válasza:
Már nyitáskor szoktak állni a pennynél páran csúcsidős napokon, de odabent még nincs tömeg.
6/14 anonim válasza:
A nálunk lévő Penny mindig ótvar időponttól függetlenül. Az üzletpolitikájuk része, hogy olyan minimális személyzettel menjenek, hogy egyszerre két nyitva lévő kassza a szerencsés kivétel legyen, ne az alap. Az Aldi is necces etéren, de azért náluk nem a sehova máshova nem kellő, csigalassú, trécselő marikák vannak, így haladnak.
Persze ettől még nyilvánvaló, hogy este 6-kor többen lesznek, mint reggel 8-kor.
7/14 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, vidéki kisvárosi környezetben van
2022. jún. 2. 17:13
8/14 anonim válasza:
Helszíntől függ, de jó eséllyel 7ig nincs swnki
9/14 anonim válasza:
Nálunk nyitáskor már az öreglányok ott sorakoznak a banyatankjukkal.
10/14 A kérdező kommentje:
nyitás előtt úgy egy perccel értem oda, akkor már ott várt 6-7 ember (volt köztük húszas fiatal, és középkorú éjszakás dolgozók is ahogy elcsíptem beszélgetésből) de csordogáltak folyamatosan, és én sietve elértem a célom, első fizető voltam, de szerintem mire mindenki normálisan bevásárol, simán kialakul 7 előtt is egy sor kasszánál. ebben a boltban félelmetes nagy sorok szoktak lenni sajna, itt is csak 1 pénztár megy legtöbbször
2022. jún. 3. 07:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!