Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Ha valaki az utolsó karton...

Ha valaki az utolsó karton akciós sört rakta a kocsijába, nem gáz kérni 1-2 dobozzal?

Figyelt kérdés
ti adnátok belőle? ha speciel csak néhány akciós termékért ugrottam volna be de látnám hogy már másnál van
2022. máj. 27. 22:33
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
39%
Én megosztanám, mert azért karton számra tuti nem 1 napra kell...
2022. máj. 27. 23:28
 12/21 anonim ***** válasza:
95%
EMBERSÉGESEBB? Öreg, akciós sörről beszélünk! Az utolsó csomag pelenkát vagy fájdalomcsillapítót nyilván megosztjuk mással, ha ilyen helyzet áll elő, hisz azokra SZÜKSÉG lehet. Ez emberség. De sört? Ráadásul azért, mert az az akciós? Nagyon el vagy tévedve.
2022. máj. 28. 00:18
 13/21 anonim ***** válasza:
92%

Én meg nem értem az egészet! Mennyivel volt olcsóbb a sör? 20 Ft-al? 50-el? Neked EGY doboz kellett volna, ennyiért szégyeníted magad valaki előtt?

... mint egy alkoholista hajléktalan koldus?

2022. máj. 28. 00:22
 14/21 anonim ***** válasza:
98%
Kérdező, úgy látom, itt mindenki szembe megy a forgalommal, csak te mész jó irányba.
2022. máj. 28. 00:39
 15/21 anonim ***** válasza:
44%
Azt miért kell lepontozni, aki adna pár dobozzal? Nem fizetés után hanem még előtte...
2022. máj. 28. 00:41
 16/21 anonim ***** válasza:
94%
11 Vagy de, mert mennek at hozza a haverjai. Mi legalabbis akkor szoktunk talca sort venni. De tok mindegy, lehet ket hetre elore vette. Akkor is, ha levette, az mar az ove, ha valaki odajonne hozzam a boltban kunyeralni, ertelmezni sem tudnam a helyzetet. Ennyire ne legyen mar senki csoro, hogy ne tudjon akkor egy masik fajta sort valasztani, ami esetleg nem akcios, azert a nem kezmuves sorok altalaban akcio nelkul sem tul dragak. Vagy menjen akkor masik boltba, hatha ott meg van.
2022. máj. 28. 03:53
 17/21 anonim ***** válasza:
98%
Azért én olyat még nem láttam, hogy ne lett volna sör. Lehet egy adott márka elfogyott, de van ötféle másik. Ha meg nincs rá pénzed, csak ha akciós, akkor ne vegyél, van másféle ital is, például a 100 Ft-os kóla.
2022. máj. 28. 08:39
 18/21 anonim ***** válasza:
92%

De, rohadtul gáz. Csak egy fokra van attól, mint amikor az amcsik Black Fridaykór egymással verekednek az "akciós" tv miatt.

Más kosarában, kocsijában hogy mi van, ahhoz senkinek semmi köze.

2022. máj. 28. 08:56
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt úgy, hogy akciós öblítőért mentem, és pont előttem rakta be a bevásárlókocsiba egy nő 2.öblitőt. Amikor látta, hogy én is azt keresem, magától felajánlotta az egyiket. Nagyon jól esett. Magamtól nem mertem volna kérni tőle.
2022. máj. 28. 09:34
 20/21 anonim ***** válasza:
88%
Ha hozzám odajönne valaki, hogy bocs, láttam, hogy te hoztad el az utolsókat, egyet-kettőt nagyon szeretnék belőle, én pl simán adnék. Ha bunkón beszól, akkor tuti nem.
2022. máj. 28. 13:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!