Ha valaki az utolsó karton akciós sört rakta a kocsijába, nem gáz kérni 1-2 dobozzal?
Figyelt kérdés
ti adnátok belőle? ha speciel csak néhány akciós termékért ugrottam volna be de látnám hogy már másnál van2022. máj. 27. 22:33
1/21 anonim válasza:
Ízléstelen ilyesmit kérni. Mi vagy te, koldus? Ez lejmolás.
Ha elfogyott, akkor így jártál. Mire föl adna neked egy idegen ember abból, amit vásárolt?
És ha nem ad, akkor jól elítéled, és erkölcsileg kérnéd számon? Mire föl?
Minden árumennyiség egyszer elfogy. Valaki elviszi az utolsót is. Később érkezel, neked nem marad. Ennyi.
Ha elviszi az utolsó akciós tévét, akkor meghívatod magad filmet nézni.
Totál kommunista mentalitás.
2/21 anonim válasza:
Kinek mi köze hozzá, hogy miből mennyit vásárolok?
Nem a te sörödet vitte el, hanem szándéka szerint vett egy karton sört.
Te lemaradtál róla, közben elfogyott a téliszalámi, a kenyér, stb. Azokból is kunyerálnál?!
Megáll az ember esze.
3/21 A kérdező kommentje:
bocsánat, csak gondoltam hogy mégis etikusabb mint lenyúlni szó nélkül mikor ott hagyja a kocsit egy pillanatra
2022. máj. 27. 23:05
4/21 A kérdező kommentje:
Szabolcsban szocializálódtam :D
2022. máj. 27. 23:05
5/21 anonim válasza:
Ha meglátnám, hogy valaki a kosaramban matat, biztos hogy nem állnék jót magamért. A pofátlanságnak is van határa.
7/21 anonim válasza:
De, elég gáz. Ha nem bírod ki sör nélkül, vegyél másik márkát. Arra meg ne legyél büszke, hogy egyáltalán eszedbe jut bármit is kivenni a másik ember kosarából, bevásárlókocsijából.
8/21 A kérdező kommentje:
megmondom őszintén nem kicsit leptek meg a válaszok, komolyan ekkora vétek ilyesmit meglépni? én ha elképzelem a helyzetem hasonlóban és odajönne valaki hogy nem adnék-e neki egyet mikor tálcával viszek, és azért jött és már nem elérhető, nem is jutna más válasz ez eszembe mint az együttműködés. úgy látom sok emberben máshogy működik ez
2022. máj. 27. 23:17
9/21 anonim válasza:
De figyelj már, lehet, hogy ő is csak azért ment. Ez még nem jogosít fel téged semmire. Az élet ilyen. Készülj fel, ennél nagyobb csalódások is fognak még érni.
10/21 A kérdező kommentje:
tudom, tisztában vagyok vele. csak néha valaki talán kicsit emberségesebb
2022. máj. 27. 23:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!