Kerti partira 5 embernek elég 2 karton sör és 2 liter házi pálinka?
Figyelt kérdés
2015. szept. 20. 21:01
2/13 anonim válasza:
Ha nem mindegyik masszív alkoholista,akkor bőven.
3/13 anonim válasza:
Nálunk még bőven sok is lenne...
Te tudod, milyen ivók.
4/13 anonim válasza:
Ha hívjátok Molnár Krisztiánt is, akkor nem.
5/13 anonim válasza:
Nekem elég, de akkor ti mit isztok?::D:D
6/13 anonim válasza:
Emberfüggő, nekem bődületesen sok lenne ez a mennyiség.
7/13 anonim válasza:
Elég, akár még jókedvetek is lehet tőle.
8/13 anonim válasza:
Ennyi embernek fele annyi pálinka is bőven elég. Inkább vegyél még a pia mellé egy kis rágcsát!
9/13 anonim válasza:
Ez fejenként 9.6 doboz sör és 4 deci pálesz, utoljára mikor kerti partin voltam kb. pont ennyi alkoholt ittam meg, csak kicsit volt kevesebb a pálinka meg a sör viszont ittam némi bort is. Én egész déltől éjfélig ittam ezt a mennyiséget úgy hogy közben telezbáltam magam zsíros grillkajával meg pizzával és így is elég részeg voltam nap végére kisebb emlékezetkieséseim is voltak. 90kg vagyok és azért szoktam inni elég gyakran. Ha csak nem masszív alkoholistákról van szó akkor ez a mennyiség bőségesen elég még ha teleeszitek magatok akkor is.
10/13 anonim válasza:
Utolsó hozzászóló szerint a kerti parti arról szól, hogy milyen gyorsan tudják a résztvevők hülyére inni magukat?
Persze, ez esetben meg lehet, meg kell vásárolni a dupláját is a fenti mennyiségeknek, és biztos minden oké lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!