Veletek merre forog a világ, amikor be vagytok rúgva?
Figyelt kérdés
2015. szept. 1. 22:07
3/7 anonim válasza:
Ne kérdezz ilyen komplikált dolgokat. Olyankor annak örülök, ha a nevemet tudom, nem hogy még az irányokat is próbáljam megállapítani.
4/7 anonim válasza:
Mostanában semerre, mert ha rendesen be vagyok rúgva emlékezetkiesésem van, így nem érzékelem, hogy merre forog a világ, ha meg csak picit akkor nem szédülök. Kezdő ivóként volt olyan hogy forgott a világ ha becsuktam a szemem, de az attól függött hogy merre, hogy épp melyik oldalamon feküdtem. Általában ilyen állapotomban hanyatt feküdtem mert úgy semerre se forgott, de az se jó mert ha mégis elhányod magad, akkor megfulladhatsz a hányásodba
6/7 anonim válasza:
Ballra és felülről lefele, illetve zuhanok/repülök
7/7 anonim válasza:
Nekem, arra amere én szeretném:) az a legroszabb:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!