Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Mit gondolsz arról, aki a...

Mit gondolsz arról, aki a kevés termékből - pl. csirkemellből - sokat vesz, elítéled?

Figyelt kérdés
Ma 11 óra körül láttam, hogy egy 70 körüli házaspár nő tagja 6 kiló csirkemellet pakolt be a bevásárlókocsijába, nem is maradt sokkal több a hűtőben. Az ilyenek miatt (is) fogy el pár óra alatt az összes. Én szinte csak ilyet eszek, mégis beértem 1 kilóval.
2022. máj. 26. 11:41
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:
#31 "Azért, mert te ezek szerint köreten élsz rendes evés helyett..." (28) - erre írtam. Ha ráhagyom, elismerem, hogy köreten élek, bár valóban azt kellett volna inkább...
2022. máj. 26. 22:38
 32/37 A kérdező kommentje:
Azaz #30
2022. máj. 26. 22:39
 33/37 anonim ***** válasza:
38%

Na ide figyelj, te szidsz két szerencsétlen öreget! Igen, szidod őket és károgsz róluk a hátuk mögött, az “elítélem” az kerek-perec ezt jelenti. Holott egy deka közöd sincs hozzá, ki mennyit vesz, amíg tényleg észszerű mennyiségről beszélünk. Márpedig akárhogy vergődsz itt, 6 kg az több napra, hétre vagy épp egy nagy családi összejövetelre. 25 dkg hús meg ennyi rizsecske meg egy kisiskolás gyerek adagja, nem normálisan étkező felnőtt emberé. Nehogy már még te ugass le mást meg kötekedj. Mert igen, leugatsz mindenkit, aki meri nem veled együtt szidni az öregeket és leírja, hogy egyáltalán nem óriási az a 6 kg hús. A stílus pedig alapból “jár” neked, lévén, hogy undorítóan ítélkezel számodra abszolút ismeretlen emberekről, akik nem bűncselekményt követtek el, csak mernek valamit máshogy csinálni, mint te.

Egyébként ki nem tojja le, hogy téged mivel lehet meggyőzni? Ki akar egyáltalán? Nem vagy te itt senki, hogy számítson a véleményed 😂

2022. máj. 27. 06:44
 34/37 anonim ***** válasza:
72%

"Egyébként ki nem tojja le, hogy téged mivel lehet meggyőzni? Ki akar egyáltalán? Nem vagy te itt senki, hogy számítson a véleményed"

Akkor ennyi erővel az a vélemény sem releváns hogy egy család egyszerre betermel 6 kiló húst. 😂

2022. máj. 27. 06:50
 35/37 anonim ***** válasza:
71%
Aki nem tud megenni 6 kg húst egyszerre, minek ül le ebédelni?
2022. máj. 27. 07:47
 36/37 anonim ***** válasza:
79%

Te teljesen bolond vagy, kérdező. Én meg 10 kg csirkemellet vettem tegnap, és igen, az utolsó darabokat. Sőt, még 4 kg combfilét is vettem. Holnap szülinapi buli lesz, kerti partyval, szíves engedelmeddel ezt mind meg fogjuk grillezni.

Más embernek van élete, családja, barátai is, nem egymagának vásárol csak.

2022. máj. 27. 13:07
 37/37 anonim ***** válasza:
100%
Arra gondolnék, hogy sok vendég fog hozzájuk érkezni. Ha tényleg megeszik, akkor egyaltalán nem baj, a pazarlást viszont rossz dolognak tartom.
2022. jún. 14. 09:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!