Mit gondolsz arról, aki a kevés termékből - pl. csirkemellből - sokat vesz, elítéled?
Na ide figyelj, te szidsz két szerencsétlen öreget! Igen, szidod őket és károgsz róluk a hátuk mögött, az “elítélem” az kerek-perec ezt jelenti. Holott egy deka közöd sincs hozzá, ki mennyit vesz, amíg tényleg észszerű mennyiségről beszélünk. Márpedig akárhogy vergődsz itt, 6 kg az több napra, hétre vagy épp egy nagy családi összejövetelre. 25 dkg hús meg ennyi rizsecske meg egy kisiskolás gyerek adagja, nem normálisan étkező felnőtt emberé. Nehogy már még te ugass le mást meg kötekedj. Mert igen, leugatsz mindenkit, aki meri nem veled együtt szidni az öregeket és leírja, hogy egyáltalán nem óriási az a 6 kg hús. A stílus pedig alapból “jár” neked, lévén, hogy undorítóan ítélkezel számodra abszolút ismeretlen emberekről, akik nem bűncselekményt követtek el, csak mernek valamit máshogy csinálni, mint te.
Egyébként ki nem tojja le, hogy téged mivel lehet meggyőzni? Ki akar egyáltalán? Nem vagy te itt senki, hogy számítson a véleményed 😂
"Egyébként ki nem tojja le, hogy téged mivel lehet meggyőzni? Ki akar egyáltalán? Nem vagy te itt senki, hogy számítson a véleményed"
Akkor ennyi erővel az a vélemény sem releváns hogy egy család egyszerre betermel 6 kiló húst. 😂
Te teljesen bolond vagy, kérdező. Én meg 10 kg csirkemellet vettem tegnap, és igen, az utolsó darabokat. Sőt, még 4 kg combfilét is vettem. Holnap szülinapi buli lesz, kerti partyval, szíves engedelmeddel ezt mind meg fogjuk grillezni.
Más embernek van élete, családja, barátai is, nem egymagának vásárol csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!