Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Mit gondolsz arról, aki a...

Mit gondolsz arról, aki a kevés termékből - pl. csirkemellből - sokat vesz, elítéled?

Figyelt kérdés
Ma 11 óra körül láttam, hogy egy 70 körüli házaspár nő tagja 6 kiló csirkemellet pakolt be a bevásárlókocsijába, nem is maradt sokkal több a hűtőben. Az ilyenek miatt (is) fogy el pár óra alatt az összes. Én szinte csak ilyet eszek, mégis beértem 1 kilóval.
2022. máj. 26. 11:41
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:
#10 Nem tudom, elvihették-e, szóval mindegy. Amúgy sem adnék tippet, hogy legközelebb én ne tudjak venni.
2022. máj. 26. 13:01
 12/37 anonim ***** válasza:
40%
Nem ítélem el. Szimplán sajnálom kicsit, hogy ennyire egysíkú az étkezése, hogy csak csirkemellet eszik.
2022. máj. 26. 13:22
 13/37 anonim ***** válasza:
87%
6 kg csirkemell, ha pl hétvégén jönnek a gyerekek és az unokák egy családi ebédre, akkor hirtelen el tud tűnni. Nem egy extrém mennyiségről beszélünk.
2022. máj. 26. 13:27
 14/37 anonim ***** válasza:
84%

Azért, mert te max a kutyáddal poshadsz otthon, másnak még lehet nagy családja, családi élete. Ha te turkálhatsz gusztustalanul mások pénztárcájában, mindennapjaiban, akkor veled is meg lehet ezt tenni.

Apósomék ketten heti, sőt majdnem napi szinten látnak vendégül 3-4 embert, mi is megyünk gyakran. 5-8 főre több napra 6 kg az nem mennyiség még körettel és desszerttel együtt sem, pláne, hogy majdnem mindig mindenkinek adnak is belőle elvitelre. Kicsit talán gondolkodj, mielőtt mást leugatsz.

2022. máj. 26. 13:51
 15/37 A kérdező kommentje:

#14 Ha hiányzott tőlem is egy piros, és egy jelentés...

Mellesleg direkt odaírtam, hogy akciós cucc, amiből kevés van, de úgy látszik, ez már túl bonyolult pár embernek.

2022. máj. 26. 14:30
 16/37 A kérdező kommentje:
OK, akciót nem említettem, csak hogy kevés van.
2022. máj. 26. 14:32
 17/37 A kérdező kommentje:
Mindenesetre köszönöm az eddigi kulturált válaszokat.
2022. máj. 26. 14:33
 18/37 anonim ***** válasza:
95%

De most nem értem a problémád, vigyél te is többet. Most tényleg azt várod, hogy mindenki járjon állandóan boltba 1 kg húsokért?

Jól ráérsz, ha neked erre van időd.

2022. máj. 26. 14:44
 19/37 A kérdező kommentje:
Én gondolok másokra, és más termékből sem veszek 1-nél többet, ha viszonylag kevés van. Más vegyen akkor többet, de 6 kiló, ha ránézésre van még kb. 20 egész napra, igenis sok, volt még másmilyen hús is. Ha pár órával később mentem volna, már semmi nem maradt volna.
2022. máj. 26. 16:29
 20/37 anonim ***** válasza:
91%

Látod... de ő akkor is enne mert van neki a fagyasztóban.

Irigylem a problémáidat...

2022. máj. 26. 16:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!