Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Mit gondolsz arról, aki a...

Mit gondolsz arról, aki a kevés termékből - pl. csirkemellből - sokat vesz, elítéled?

Figyelt kérdés
Ma 11 óra körül láttam, hogy egy 70 körüli házaspár nő tagja 6 kiló csirkemellet pakolt be a bevásárlókocsijába, nem is maradt sokkal több a hűtőben. Az ilyenek miatt (is) fogy el pár óra alatt az összes. Én szinte csak ilyet eszek, mégis beértem 1 kilóval.
2022. máj. 26. 11:41
A kérdező szavazást indított:
Én is elítélem az ilyet.
Nem érdekel, vigyen amennyit akar.
44 szavazat
1 2 3 4
 1/37 anonim válasza:
29%
Röhögni tudok rajtuk.
2022. máj. 26. 11:42
 2/37 anonim ***** válasza:
40%
Ez a pánikvásárlás tipikus esete, mikoris előre félsz hogy elfogy az árú. így aztán egy személy annyit vásárol, hogy a többinek már valóban nem jut sok minden.
2022. máj. 26. 11:46
 3/37 anonim ***** válasza:
95%

Mondjuk 6 kg csirkemell pont nem különösen sok.

Egy grillezésre sem, lefagyasztani sem, ha valaki épp ezt eszi főként (elég sokan).

Ezekhez meg ugye se neked, se másnak nem sok köze van.

2022. máj. 26. 11:49
 4/37 anonim ***** válasza:
94%

6 kg miért lenne sok????

Lehet, hogy az egész családnak főznek.

Vagy nem tudnak naponta boltba menni, ezért többet vettek és lefagyasztják.

Vagy a szomszédnak is ők vásárolnak, aki már nem tud mozogni.

Bármi lehet.

De 6 kg tényleg nem sok. Az milyen bolt, ahol csak 6 kg csirkemell van kirakva, ami épp az egyik legnépszerűbb húsféle?

2022. máj. 26. 11:56
 5/37 anonim ***** válasza:
13%
Nem az a baj hogy sok a 6 kiló, hanem az hogy ez csak a csirkemell. Egész csirkénél semmi baj sem lenne.
2022. máj. 26. 12:01
 6/37 anonim ***** válasza:
91%
"Én szinte csak ilyet eszek, mégis beértem 1 kilóval." Nem mindenki egyedül eszik ám.
2022. máj. 26. 12:03
 7/37 anonim ***** válasza:
97%
Azt gondolom róla, hogy oka van rá. Lehet csak x havonta jár vasarolni, lehet hogy vendégeket vár, lehet hogy a szomszedasszonynak is vásárol. 6 kiló amúgy nem mennyiség. Mi négyen vagyunk, alkalmanként fel kiló csirmekellet készítek el, így ez nekünk 12 napra lenne elegendő.
2022. máj. 26. 12:08
 8/37 anonim ***** válasza:
94%

Hát nem tudom, mi nem járunk naponta-kétnaponta boltba, a nagybevásárlások híve vagyok. Havonta-kéthavonta elmegyünk, megveszünk több kiló húst, lisztet, olajat, satöbbit.

Na de, akkor utána mondjuk 2 hónapig meg nem megyek. Most járnak folyton boltba mert másnak ez nem tetszik? 😃

2022. máj. 26. 12:09
 9/37 anonim ***** válasza:
97%
Ebben semmi nincs. Lehet Uztán 4 hónapig se vesz... mi közöd hozza?
2022. máj. 26. 12:22
 10/37 anonim ***** válasza:
30%
Hol adnak még ennyit egy vevőnek?
2022. máj. 26. 12:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!