Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Mit gondolsz arról, aki a...

Mit gondolsz arról, aki a kevés termékből - pl. csirkemellből - sokat vesz, elítéled?

Figyelt kérdés
Ma 11 óra körül láttam, hogy egy 70 körüli házaspár nő tagja 6 kiló csirkemellet pakolt be a bevásárlókocsijába, nem is maradt sokkal több a hűtőben. Az ilyenek miatt (is) fogy el pár óra alatt az összes. Én szinte csak ilyet eszek, mégis beértem 1 kilóval.
2022. máj. 26. 11:41
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
86%

És amikor a rosszindulatú görény még próbál a megmentő szerepében tetszelegni...Szánalmas.

A 11-es kommenteddel tökéletesen elárultad, hogy egyedül az zavar, hogy TE nem tudsz venni. Szóval ne takarózz itt másokkal, hogy jaj, te csak rájuk gondolsz, mert nyilvánvaló, hogy nagyon nem.

Mellesleg szépen vehetsz te is mást. Milyen jogon írnád te elő, hogy nekik kell lemondani bármiről is és nem neked? Afelett pedig továbbra is elsiklottál, hogy egyrészt nem egy extrém mennyiség miatt sipákolsz, 1-2 nagy családi ebéd ez, másrészt nem, nem mindenki ér rá naponta rohangászni a boltba, van életük is. Neked nyilván nem sok lehet, ha ez belefér meg még az is, hogy mások kosarát figyeld és sunyin károgj róluk a hátuk mögött. Miközben még csak nem is történt semmi, kaptál, amit akartál venni. Legközelebb legyen vér a pucádban és kérdezd meg őket, hogy mernek ennyit meg annyit venni! Kultúrát pedig te itt ne kérj számon, miközben gusztustalan ítélkezel valaki felett csak azért, mert mer valamit máshogy csinálni, mint te!

Ui: árufeltöltésről sem hallottál?

2022. máj. 26. 17:43
 22/37 anonim ***** válasza:
81%
Honnan tudod, hány embernek veszi? Ha egy családi ebédre/vacsorára készít valamit - két gyerekük a párjukkal, meg esetleg még 1-4 gyerek, akkor még nem is igazán lesz elég!
2022. máj. 26. 18:14
 23/37 anonim ***** válasza:
81%

Ha CSAK két unoka jön esetleg ebédre, akkor sem sok, nem tudom, miböl gondolod, hogy csak ök ketten esznek belöle?

Másrészt a legtöbb nyugdíjasnak kevés a jövedelme, érthetö, ha az akciós termékeket veszik, az fér bele a keretbe!

Te meg ne irigykedj, ha egyedül élsz, akkor neked elég lehet az egy kiló, ha valakinek van családja, annak nem. (Egy átlag család szülök+2 gyerek már 4 ember, azaz a te adagoddal számolva is 4 kiló!)

2022. máj. 26. 18:19
 24/37 A kérdező kommentje:
Én meg tudok enni körettel kb. 20-25 deka csirkemellet. Miért kéne 6 kiló (!) mondjuk két öregnek, és két gyereknek? A csirkemell az új csirkefarhát...
2022. máj. 26. 18:22
 25/37 anonim ***** válasza:
85%

Látom, a szövegértelmezés nem megy!

Nem két öregnek meg két gyereknek, hanem a két öregnek, a két gyereküknek meg azok párjainak, illetve páronként 2-2 gyereknek - ez tíz ember!

2022. máj. 26. 20:40
 26/37 anonim ***** válasza:
83%

Figyelj, kérdező, lesz*rjuk, hogy téged ez zavar. Azért nem fogunk állandóan boltba járni, hogy 1 kilogrammonként vegyük a dolgokat.

Ha ott vagyok, és nagybevásárlást tartok, akkor elviszek 6 kilót, ha ahhoz van kedvem. Vigyél te is,

tedd a fogyasztóba és akkor lesz neked is otthon.

2022. máj. 26. 20:46
 27/37 anonim ***** válasza:
81%
Azért, mert te ezek szerint köreten élsz rendes evés helyett, továbbra sem másokat kell leugatni (a hátuk mögött). Az 50 kilós húgom megeszik egymaga fél kiló húst körettel együtt, nem beszélve egy nagyobb darab emberről. A te bajod, ha vegetálsz, mások étkezési szokásaihoz semmi közöd.
2022. máj. 26. 20:54
 28/37 anonim ***** válasza:
83%
Nincs neked valami mentális problémád? Lol
2022. máj. 26. 21:57
 29/37 A kérdező kommentje:

#24 "Ha CSAK két unoka jön esetleg ebédre, akkor sem sok" - akárhogy olvasom, ebből nem következik 10 ember, de rendben, vegyük bele a szülőket is, mivel belemagyaráztad utólag... Hoppá! 1 kiló hús per fő, gondolom ennyi meg sem kottyan nekik

#27 Vegyék csak, igazából nem én pörgök a témán, csak kérdeztem...

#28 Hol ugattam én le bárkit is te nagyeszű? Főleg a hátuk mögött. Semmi rosszat nem írtam senkiről. Az, hogy véleményem van róluk, az nem ugyanaz. Mellesleg észérvekkel meg lehet győzni, de ilyen stílussal nem. Egyébként a hússal (szárazon) nagyjából azonos mennyiségű köretet eszem, tehát nem azon élek. Azt meg megnézném, hogy az 50 kilós állítólagos húgod megeszik fél kiló húst, ráadásul körettel.

Köszönöm a válaszokat, részemről lezárom a témát.

2022. máj. 26. 22:12
 30/37 anonim ***** válasza:
86%
De senkit nem érdekel hogy te mennyit eszel...
2022. máj. 26. 22:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!