A legtöbb boltban miért csak kőkemény zsömlét lehet kapni?
Figyelt kérdés
Van, aki azt szereti? Vagy olcsóbb ilyet előállítani?2022. máj. 23. 09:43
2/10 anonim válasza:
Reggel menjél, délután már könnyen rászaladhatsz a maradékra. Meg válogasd meg hová.
3/10 anonim válasza:
Rakd zacskóba légmentesen - és félnap után megpuhul ! :)
4/10 anonim válasza:
Ez mekkora ökörség, hogy délután már nem lehet frisset kapni :D
Nálunk délután 4kor is friss zsemle van a lakótelepi kis coopban csak megsúgom ... A kérdező meg valószínűleg rossz boltba járkál.
5/10 A kérdező kommentje:
Tudok olyan boltot, ahol jót árulnak, oda járok, de eltartott egy darabig, mire megtaláltam :) Egyáltalán miért csinálnak ilyen keményeket?
2022. máj. 23. 12:25
6/10 anonim válasza:
Nem kemenyet csinaknak, reggel megcsinaljak es delutanra kiszarad mert egy nyitott ladaban van.
7/10 A kérdező kommentje:
Ahova korábban jártam, ott már reggel kőkemény.
2022. máj. 23. 15:35
8/10 NTBS válasza:
Szerintem az előző napi tették fel, hogy azt is eladják.
9/10 anonim válasza:
Tehat egyetlen boltban szerzett rossz tapasztalat alapjan eldontotted, hogy 'a legtobb boltban'. Ertem...
10/10 anonim válasza:
Itt falun, délután 3-kor már se zsemle, se kenyér nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!