Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Emberek mondjátok meg: miért...

Emberek mondjátok meg: miért nem vagytok hajlandóak mozdulni fizetés után?

Figyelt kérdés
folyamatos a jelenség a környezetemben hogy az előző vásárló miután fizetett és végzett, még ott ácsorog a pénztár végén, közben nekem már le is húzta azt a 2-3 terméket a pénztáros, de nem tudok odakerülni hogy elrakjam mert az előttem lévő képtelen megmozdulni miért van ez? és nem, nem csak idősek, nyugdíjasok, hanem tök sokan! azon is kivagyok hogy a sor közepén képesek otthagyni a besárlókocsit, de ez bosszantóbb mikor más sietne és képtelenség mert így viselkedtek
2022. máj. 21. 18:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nemtom, én pakolok már folyamatosan, amíg a pénztáros húzza le a többi terméket. Így fizetéskor már útra kész vagyok, és megyek is dolgomra.
2022. máj. 21. 18:27
 2/12 A kérdező kommentje:
igen, ők is elpakolva, fizetés után nem akarnak menni dolgukra
2022. máj. 21. 18:32
 3/12 anonim ***** válasza:
90%

Én is folyamatosan pakolok, de van, hogy a pénztáros a gyorsabb :-D És nem fogom a tojást a táska aljára tenni, se az epret, azok várnak a sor végére, függetlenül attól, hogy mikor húzta le a pénztáros.

Te pedig kérdező menj az automata kasszához, ott senki nem fog előtted tökölni.

2022. máj. 21. 18:32
 4/12 A kérdező kommentje:
nem szeretem őket, de a helyen ahol problémám van nincs is amúgy, egy Penny. (itt olvastam már kritikát túl gyorsan pakoló pénztárosokról, de azzal nem is lenne baj, hanem hogy mikor már végeztek vásárlók, elköszönés után nehéz az arrébb mozdulás ami miatt a következő lesz lemaradásban)
2022. máj. 21. 18:39
 5/12 anonim ***** válasza:
75%
Szeretik nézni, ahogy agyvérzést kapsz. Vagy mi más oka lehet, hogy egyedül te találkozol ezzel a jelenséggel?
2022. máj. 21. 19:06
 6/12 A kérdező kommentje:
nyilván nem csak én találkozom vele
2022. máj. 21. 19:08
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, a Penny pénztárai hogyan vannak kialakítva, de sok helyen osztott pakolórészt használnak, aminél egy kis mozgatható karral tudja a pénztáros jobbra vagy balra tolni az árucikkeket. Na ezt a kart nem használják, pedig sokkal egyszerűbb lenne ha az előző vásárló mellett a túloldalra tolnák a dolgokat, te meg simán fizetnél és onnan raknád a kocsidba őket.
2022. máj. 21. 19:08
 8/12 anonim ***** válasza:
84%

6

De igen. Majdnem mindennap járok boltba, évtizedek óta és egyszer sem fordult még elő velem, hogy valaki se nem pakolt, se nem fizetett, hanem csak ott állt és nézett az eladóra vagy a mögötte lévőre, vagy csak úgy a levegőbe mozdulatlanul még 10 percet mint egy idióta fogyatékos.

Valószínűleg még a pénztárcájukban kotorásztak, rakták el az aprót, hajtották a blokkot stb. vagy rendet raktak épp a szatyrukban.

Durván hiszti szagot érzek nálad, meg túlzást.

2022. máj. 21. 19:34
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Én allergiás vagyok a hülye vásárlókra, de az említett jelenséggel nem találkoztam még
2022. máj. 21. 19:42
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Én elpakolook a saját tempómban, és ha fizetés után marad még a szalagon - mert a tojást-málnát nem teszem legalulra, akkor a következő vásárló vár egy picit.

Egyébként az osztott pult lenne a célszerű, de sok helyen nincsen ilyesmi, ami nevetséges. Vagy akkor a pénztáros ne kezdje el lehúzni az árut, míg a másik vevő szatyra,táskája ott van.

2022. máj. 22. 07:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!