Hogy tudok védekezni a pennys gyorspakoló kasszások ellen?
Figyelt kérdés
Ráadásul ilyen 2 centis pult van ahova pakolja az árút, én meg nem tudok gyorsabban pakolni, a kasszás meg csúnyán néz rám, ez nagyon frusztrál. Szégyellem de sokszor inkább a messzebbi Tescoba járok emiatt.2022. márc. 4. 19:32
12/23 anonim 

válasza:

Jó is lenne ha megvárna a pénztáros. De gyakran már a következő vásárló arúit csippantgatja le, a tiédet meg kicsit odébbtúrja. Akkor már nem csak a pénztáros néz csúnyán, hanem az utánad következő vásárló is, sőt az utána következők is.
13/23 anonim 

válasza:

12: Éééééés....??? Kit érdekel????
Oda se nézek! A saját dolgaimra koncentrálok.
Nehogy már másokhoz kelljen igazodnom....
14/23 anonim 

válasza:

ma voltam délben pennyben, azt gondoltam talán nincsenek olyan sokan erre aha, 3 kassza hosszú sorokkal, futószalag üzemmódban pakoltattak, de múlt héten vasárnap délután is ugyanez volt, nem tudom ide mikor kell jönni hogy kevesen legyenek. én nem mennék csak ezért drágább helyre, mindenki a lehetőségeihez képest pakol, és mindenkinek csak 2 keze van
15/23 anonim 

válasza:

Azután fizess miután elpakoltál!
Így nem tolja a te áruidra a következő vásárló áruit.
16/23 A kérdező kommentje:
"Azután fizess miután elpakoltál!"
ez jó ötlet...
2022. márc. 4. 20:50
17/23 anonim 

válasza:

Kérdező, azzal tisztában vagy, hogy nem a kasszánál kell a cókmókodba elpakolnod?! Ha nem, akkor kérlek tudd, hogy a távolból is gyűlöllek. Felrakod a szalagra, kasszás szkenneli, majd te ugyanolyan tempóban visszarakod a kosaradba az egészet, ez nem nehéz. Aztán a külső pultnál szépen elpakolsz úgy, ahogy neked tetszik.
Egyébként nálunk a Pennyben csak a lusta disznók dolgoznak, akik sehova máshova nem kellettek, ők a leglassabbak az összes közül.
18/23 anonim 

válasza:

19/23 anonim 

válasza:

Utolsó: a kérdezö a KOCSIBA nem tudja olyan gyorsan betenni az árut, nem elcsomagolásról van szó!
20/23 anonim 

válasza:

19, a 16-os válasza alapján nem így tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!