Hogy lehet védekezni az Aldi/Lidl/penny gyorspakoló kasszások ellen?
Az a baj, hogy mérik a kasszást milyen gyorsan szkennel. Ha tul lassú az a minimum, hogy baxogatják érte, de sok helyen bent kell lenni fél vagy egy óra túlórában, ha látják túl alacsony a szkennelési rátája.
Nem tudsz semmit tenni, ezt fentről kéne eltörölni akit nem fognak, mert több dolgozót kéne foglalkoztatniuk.
Úgy, hogy beszórsz mindent a kocsiba vissza, aztán ha kifizetted akkor félrehúzódsz és szépen elpakolászol.
Pontozzon le mindenki, de a kasszánál nem az a dolgod hogy mint egy tejbetök te elpakolgasd az árukat a kis kocsidba vagy épp a szatyrodba, hanem hogy kifizesd a terméket és tovább állj. Vannak mögötted még 10-en, senki nem kíváncsi arra, hogy hogyan pakolod be szépen a rúd szalámit az öblítők mellé.
Visszaszór, kifizet, aztán utána mindenki annyit teszetoszáskodik az elpakolással amennyit akar.
Szerintem inkább az ellen kellene védekezni, aki ha készpénzzel fizet 1 400 Ft-t, hosszan gondolkodik, hogy egy ezrest adjon és egy ötszázast, vagy egy ötszázast és egy ezrest.
Tudom, hogy nem ez volt a kérdés, de engem sokkal jobban bosszant, amikor feltartanak.
Sehogy.
Pakolj te is gyorsabban és nem fog az áru leesni a földre.
Egyébként én meg is értem a kasszásokat,hogy gyorsan szkennelik az árúkat,sietni kéne,mögötted is még állnak 5-10-en,akik mennének a dolgukra.
Nem csak úgy állnod és szépen pakolgatnod kéne,mint egy fasz.
Na álljon meg a menet!
Attól, hogy a szkennelési rátát nézik, meg lassú a delikvens, nem dobálhatja le a pénztáros a cuccot a földre.
Különben nem, én is voltam kasszás, ès megértem néha milyen frusztráló lehet amikor a kasszàs úgy tolja le mint az állatok miközben példàul tök üres a bolt, a vásárló még ki sem pakolt a szalagra de már a túloldalon tornyosulnak a cuccok le kéne pakolni. Sok idős nem tudja felvenni a pakolósdi versenyt a hosszú évek tapasztalatával rendelkező kasszàssal, szóval vannak helyzetek amikor a kasszàsnak is zavaró lehet de ez van.
Másik meg PR szempontból sem a legjobb ez az eröltetett menet, mert tényleg olyan érzése lehet sokaknak, hogy dirr-durr leszkenneli a kasszás fizess es takarodj mert jön a következő. Engem mondjuk nem zavar mert nem vigyorogni megyek be a boltba, de sokan nem így vannak beàllítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!