Hogy lehet védekezni az Aldi/Lidl/penny gyorspakoló kasszások ellen?
A lidl-ben olyan nincs, hogy egy vevő sincs, még zárás előtt is biztos többen lesztek egy kasszánál.
PR szenpontjából nem jó? Meg a fenét. 10-ből 9-en itt is azt mondjak, hogy inkább ilyen legyen a kasszás, mint lassú, mint pl. a sparban.
Az, hogy az életedben egyszer előfordult, hogy leesett a cucc, az meg nem azt jelenti, hogy ez mindig előfordul, felesleges is ezzel foglalkozni
Elképesztő, hogy valakinek ez a problémája, hogy túl gyors a kasszás...🙄
Sokszor volt már velem, hogy 20 percem volt a vonat indulásáig. Gondoltam, gyorsan bevásárolok a Lidlben.
10 perc alatt bevásároltam, 5 perc alatt sorra kerültem! A vasútállomás mellett van a Lidl. Aldival is ilyen jók a tapasztalataim!
A többi Super - illetve Hipermarketben ilyet nem lehet tervezni... Maximum akkor, ha van önkiszolgáló kassza!
Auchan, Tesco mind borzalmas kasszások terén! Keveset fizetnek a kasszásoknak, ezért nagyrészt nyugdíj előtt állók - vagy épp már nyugdíjasok csinálják. Az almát hatszor megnézi, hogy mi is ez, majd szép kényelmesen kikeresi... Nem zavarja, hogy kilométeres sor áll már...
A Lidlben és az Aldiban eleve van egy hónap próbaideje a kasszásnak, hogy megtanulja a tempót! Ha nem megy, akkor elküldik!
A te igényeid miatt nem fogja kockáztatni az állását! Menj akkor a Tescoba és állj sorba órákig...
Egyszer mondtam a pénztáros hölgynek, hogy "Olyan gyorsan húzza le, hogy nem győzöm elpakolni"
Erre mondja a hölgy, hogy :"Uram, ha ön győzné elpakolni, az azt jelentené, hogy nem végzem jól a munkámat."
Hát kb ennyi...
Sietni kell a pakolással, nincs más megoldás.
Az is igaz, hogy elég rövid ott az a rész a pénztárnál, ahonnan elpakoljuk, egyedül elég necces (mi a feleségemmel ketten kapkodjuk).
"Az a baj, hogy mérik a kasszást milyen gyorsan szkennel. Ha tul lassú az a minimum, hogy baxogatják érte, de sok helyen bent kell lenni fél vagy egy óra túlórában, ha látják túl alacsony a szkennelési rátája."
Amúgy ez külföldön is így van?
Vagy csak itt?
16!
Magyarorszagon. Külföldön meg ezerszer gyorsabb, mert eleve kissé kerül a kezedből a kártya. Hollandiában pl külön PIN kasszák is vannak, ahol nem fizethetsz keszpenzzel
17-es, elhiszem, de én itt élek.
Kasszánál várunk, várunk, állunk mit f....sz a lakodalomban, ja, kártyával fizet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!