Hol lehetne panaszt tenni egy italbolt ellen amiért lejárt szavatosságú bort árulnak?
Figyelt kérdés
Nyilván úgy, hogy annak következménye is legyen, mert többszöri figyelmeztetés ellenére sem vették le a kínálatból ezeket a lejárt szavatosságú borokat.
Panaszkönyvbe nem fogok beírni mert kis város, így mindenki ismer mindenit és nem akarok konfliktust.
Számtalanszor szóvá tettem, ennek ellenére ugyan úgy kint vannak a megbuggyant áprilisban lejárt borok a polcon.
Hozzáteszem nem én iszom (papámnak szoktam vinni), illetve erről az olcsó PET palackos borról van szó.
Van valami lehetőség névtelen bejelentésre, ahol tesznek is valamit?
2020. szept. 12. 15:53
2/4 anonim válasza:
A bornak gyártási éve van, nem romlik meg a pet palackos se.
3/4 anonim válasza:
Ne vigye, ha kedves a papa élete. Műanyagból semmi savasat, a zacskós tejet külön említette a vegyész. Gyalázat az ecet műanyagban.
4/4 anonim válasza:
Milyen vegyész? És akkor ő honnan veszi az ecetet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!