Hogy tudok védekezni a pennys gyorspakoló kasszások
ellen?
Figyelt kérdés
Ráadásul ilyen 2 centis pult van ahova pakolja az árút, én meg nem tudok gyorsabban pakolni, a kasszás meg csúnyán néz rám, ez nagyon frusztrál. Szégyellem de sokszor inkább a messzebbi Tescoba járok emiatt.
ne lassan de normál tempóban pakolj el, és majd szépen megvárja. ha a 2 centis pakolófelületre nem fér már, akkor is megvárja. meg a végén mikor már fizettél de a cuccaid fele már ott van, akkor is megvárja
az meg ne érdekeljen hogy hogy néz
2022. márc. 4. 19:33
2/23 anonim válasza:
Ne légy paranoiás! Miért foglalkozol vele, hogy hogyan néz...?? az ő baja.... Úgy pakolj, ahogy neked kényelmes. Ennyi
2022. márc. 4. 19:36
3/23 anonim válasza:
Én a pennynél nem tapasztaltam ilyet, inkább az aldinál. Oda viszont bevásárlókocsival megyek be, és csak visszadobálom a kocsiba a cuccot, és nem akkor pakolom el a táskámba. De még így is kell kapkodni, hogy ne torlódjon fel előtte.
2022. márc. 4. 19:48
4/23 anonim válasza:
Nézz vissza te is csúnyán!
2022. márc. 4. 19:53
5/23 anonim válasza:
4: így van! :)))))
Kunde ist König - a vevő a király! :D
2022. márc. 4. 19:54
6/23 anonim válasza:
Én is inkább az Aldiban tapasztaltam ezt. De valóban, a Penny-ben sincs hely a már lecsipogtatott árunak a pénztárnál.
Én is próbálok gyorsan pakolni, de különösen az sem zavar, ha esetleg feltorlódik az áru, ilyenkor kénytelen kicsit megállni a pénztáros. Azt a trükköt próbálom, hogy kb. kettesével megvárom az árukat és kettesével pakolom a bevásárlókocsiba, pl. ha 10 dolgot veszek, akkor csak 5-ször kell forgolódnom, mert ugye azzal is idő megy, míg megfogom az árut és kicsit oldalra kell fordulni vagy nyúlni vagy hajolni, hogy a bevásárlókocsiba tegyem. Így feleannyit kell forgolódni.
2022. márc. 4. 19:58
7/23 anonim válasza:
Kevesebb terméket veszek, így azokat könnyen el tudom rakni. Ők akarták, hogy ne ott intéztem a nagybevásárlást. Gratulálok az üzletpolitikájukhoz😄😄
2022. márc. 4. 20:03
8/23 anonim válasza:
nem tudom hirtelen visszakeresni de lefogadom te voltál aki már panaszkodott ilyenre 1-2 hónapja majdnem ugyanígy :D én fiatalnak számítok, de nincs más védekezés mint gyorsított üzemmódba kapcsolni és górni befelé olyan gyorsan a kocsiba ahogy dobálja át a 2 centis részre, ahogy hajlik a karom. ha túl sok feltorlódna, amit látok idősebbeknél, úgyis megáll, lelassít. ha minden igaz mérve van náluk hogy miylen gyorsan húz le egymás után, azért idegbeteg kapkodósak. viszont amire a vásárlók jobban odafigyelhetnének, hogyha végeztél, és tolna a helyedre a következő a kocsiját ne álldogálj ott! amint végeztél iszkiri el kell onnan menni mert már kapkodni kezdi a másikét lehúzni, ti pedig nem vagytok hajlandóak mozdulni. a másik meg hogy ne hagyjátok ott a boltban a sorok közepén a bevásárlókocsit, más is jön utánatok és nem fér el, tologatni kell arrébb mindenkiét. annyira alapnak kéne ezeknek lenni, mégsem csak idősek követik el
2022. márc. 4. 20:03
9/23 anonim válasza:
Nem kell sietni. Úgy pakolok el, ahogy nekem kényelmes. Majd megvár a pénztáros... Nem fogja azt mondani, hogy nem vehetem meg a szalagon maradt árut. :-DDDD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!