Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Hogy lehet a pénztárnál több...

Hogy lehet a pénztárnál több terméket úgy a szallagra tenni, hogy minél előbb kész legyek? Nem akarok feltartani senkit. 😐 Kellemetlennek érzem. Van valami módszer a hatékonyságra és az időmegtakarításra?

Figyelt kérdés

2022. jan. 30. 21:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Anyukám a Tesconál pl nem meri lehúzatni a kuponokat, amiket a clubcardhoz kap, merthogy mit szól a mögötte álló, hogy feltartja.

Na ezt a felesleges szorongást el kell engedni. Éltem Angliában pár évet. Ott a pénztáros fele ilyen gyorsan húzza az árut és mellé még leáll veled beszélgetni is. Ott nem sietnek így az emberek a sehova, nem türelmetlenek a másikkal szemben. Sok hülye szokásuk van, de ezt az egyet érdemes lenne átvenni. 😃

Nekem amúgy az bassza ki a biztosítékot, mikor végez az előttem lévő, de nem mozdul onnan, ott nézegeti a blokkot úgy, hogy egy centit nem megy arrébb. Közben meg a pénztáros már a fele vásárlásomat lehúzta.. Aztán úgy néz rám, mint a véres rongyra, hogy miért nem pakoltam még el a cuccokat, amik már sokszor hullanak le a földre. Na ez akkor volt a legszuperebb, mikor utolsó hónapos terhes voltam..

2022. jan. 31. 10:57
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Ami még probléma szerintem, hogy bár több közértben van dupla elpakolós rész, ezt sok pénztáros nem használja (sok helyen nem is tudja, mert a másikat tárolónak használják, vagy valami akciós cuccot tukmálnak róla).
2022. jan. 31. 11:22
 13/18 A kérdező kommentje:
11-es én nem szorongok. Minden bolt máshogy néz ki, ez nem kis közért. Nekem csak azzal volt problémám, ha áll a szalag és nincs előttem senki, de mögöttem sor van, és a bevasarlo kocsim tele. Az idő míg a szalagra teszem. Ezt a problémám akarom hatékonyan megoldani. De azt ugy tudom,hogy megkeresem azt a helyet, ahol tudok ugy pakolni, hogy egyreszt ne legyen hézagos, és masreszt, ha már mikor polcrol leveszem a terméket hatékonyan pakolok a kocsiba,itt szintén ezt az ötletet adták. Így fogom tudni megoldani. És az a módszer amit átvettem az ebben a helyzetben nem hatékony, mivel nem mozog a szalag, de amúgy nagyon jó módszer. Illetve a pénztárnál, nincs pakolós rész, ott egyből megy a kocsiba a termék, szóval ott is figyelnie kell a pénztárosnak is, ha a vevő lassabb, akkor hozzá kell igazodnia, mert hiába tolja, a földön landolna a termék. Közbe van hogy az ember kitekeredik, miközben a termékeket a bevasarlo kocsiba teszi, mert ott a plasztik üveg, és a résen tudsz benyúlni a termékért. Inkább odatolom, minthogy forogjak a pénztár és a bevasarlo kocsi között. De majd ezentul mindig figyelem az elottem lévőt is, hátha megint mutatnak tudatlanul egy jó ötletet. :)
2022. jan. 31. 11:45
 14/18 A kérdező kommentje:
Amúgy anyukád simán használhatta volna a kuponját, sec perc alatt lehúzzák a kupon kódot.
2022. jan. 31. 11:45
 15/18 anonim ***** válasza:
78%
Én direkt hagyok közöket a termékek között a szalagon, mert nem bírom követni a pénztáros tempóját. Sokan panaszkodnak emiatt rájuk.
2022. jan. 31. 19:37
 16/18 A kérdező kommentje:
15-ös ez is igaz, ilyen is van. És jó ötlet is.
2022. jan. 31. 20:10
 17/18 Dzsoki ***** válasza:
77%
A bevásárló kocsi alacsonyabb feléről kezdesz pakolni. Lehetőség szerint,előbb a nehezebbeket,hogy azok a kocsi aljára kerüljenek elpakoláskor. Nem egymásra,hanem egy síkba teszed,mert a pénztáros,egyesével fogja beblokkolni. Lehetőleg a pénztáros tempójával megegyezően pakolsz el. Ugyanis,hozzá nem értő,tehát állat (multi) tulajdonos úgy véli.hogy amikor egy pénztáros,egy perc alatt,több terméket blokkol be,nagyobb lesz a pénztár áteresztő képessége. Így mérik az egy perc alatt beblokkolt termékek számát. Nem minden terméket pakolsz el,ha kártyával fizetsz,hanem két,három tétel el nem pakolásakor érinted a kártyádat. Amíg a pénztárgép kiadja a blokkot,van időd azt a két,három tételt a kocsiba raknod.
2022. febr. 3. 21:36
 18/18 anonim ***** válasza:
Én simán egymásra pakolom a cuccokat, le tudja venni a pénztáros... Pl 5 csomag felvágottat biztos nem fogok egymás mellé sorbarakni.
júl. 5. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!