Hogy lehet a pénztárnál több terméket úgy a szallagra tenni, hogy minél előbb kész legyek? Nem akarok feltartani senkit. 😐 Kellemetlennek érzem. Van valami módszer a hatékonyságra és az időmegtakarításra?
Anyukám a Tesconál pl nem meri lehúzatni a kuponokat, amiket a clubcardhoz kap, merthogy mit szól a mögötte álló, hogy feltartja.
Na ezt a felesleges szorongást el kell engedni. Éltem Angliában pár évet. Ott a pénztáros fele ilyen gyorsan húzza az árut és mellé még leáll veled beszélgetni is. Ott nem sietnek így az emberek a sehova, nem türelmetlenek a másikkal szemben. Sok hülye szokásuk van, de ezt az egyet érdemes lenne átvenni. 😃
Nekem amúgy az bassza ki a biztosítékot, mikor végez az előttem lévő, de nem mozdul onnan, ott nézegeti a blokkot úgy, hogy egy centit nem megy arrébb. Közben meg a pénztáros már a fele vásárlásomat lehúzta.. Aztán úgy néz rám, mint a véres rongyra, hogy miért nem pakoltam még el a cuccokat, amik már sokszor hullanak le a földre. Na ez akkor volt a legszuperebb, mikor utolsó hónapos terhes voltam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!