Hogy lehet a pénztárnál több terméket úgy a szallagra tenni, hogy minél előbb kész legyek? Nem akarok feltartani senkit. 😐 Kellemetlennek érzem. Van valami módszer a hatékonyságra és az időmegtakarításra?
A szalagon előre rakod a kemény és nehéz dolgokat, hátulra a puhákat meg a könnyűket. Neked is könnyebb így pakolni a szatyorba.
Az meg hogy más mit gondol.. Khmm, hát szard le. Annyi, hogy mi ha nagybevásárlást csinálunk és látom, hogy a mögöttünk lévőnek alig van cucca, akkor elénk engedjük.
De én bizony lecsipogtatom a hűségkártyákat és ha van, akkor a kuponokat is fizetéskor. Ígyis felénk mindenhol úgy tolják a pénztárosok, hogy sokszor ketten nem győzzük.. 😅
úgy pakolj a szalagra hogy a szatyorba fogod
nálunk 3 nagy szatyor van. egy a tejtermékeknek, egy a zöldség-gyümölcsnek, aminek a tetejére mennek a könnyű áruk (pl zsepi) és egy a kamrába való dolgoknak
ha húst veszünk akkor nagy tételben és olyankor plusz egy a húsnak
úgy pakolok a szalagra, hogy első szatyor, második szatyor, harmadik szatyor
első szatyron belül előbb a tej, tejföl, kefir, utána joghurt, csomagolt sonkák, sajté és végül a túró rudi, krémtúró stb
zöldség gyümölcsnél alma, körte, hagyma megy előre (alulra), majd banán, paradicsom meg ami még összenyomódhat
kamrás dolgoknál konzervek, uborka, liszt elölre és utána a többi, pl élesztő, pudingpor. igazából a legnagyobb megatakrítás a végén hogy a müzliket, pudingport, zsepit stb teszem hátra tehát az utolsó pár cuccnál amit szatyorba tesz az ember, tényleg csak a tetejére kell dobni
Nem arról van szó 5-ös csak én is tudom milyen mikor várakozni kell, de amugy nem érek rá tipusú boltba menés.
Persze nem szoktam amugy foglalkozni ezzel, de ha tenyleg van boven cuccom es mogottem sor van, akkor elofordult mar hogy bocsanatot kertem. De megértőek voltak. De volt hogy szerencsemre jott egy masik penztaros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!