A Lidl más szerint is túlzsúfolt és túl magyar lett?
Nem sz.r minőség a Lidl, az egyik legjobb. Gyártunk nekik, szigorú követelményei vannak és az audit is rendszeres. A termékei a miénkkel egy minőség és a miénk az egyik legjobb, csak a lidl-s fele annyiba kerül.
Ez az állítás úgy ahogy van, h.lyeség
Én pont nem így látom, pedig nagyjából minden termékkategóriából vásároltam már ott. Egyedül az állateledel kritikán aluli, de ezt azért még be lehet nyelni.
A tömeg sajnos igaz, de ezzel jár, ha valamit jól csinálsz, és sokan akarnak nálad vásárolni. Cserébe a saját márkás termékeik jó minőségűek, olcsóbbak mint a nevesebb változatok, de mégsem rosszabbak annyival minőségben. Jó példa erre az Óarany sajt, ami megszólalásig hasonlít a karavánra, a Pikok szeletelt bacon, ami itt legalább nem szalonna ízű só, vagy épp a 300 forintos fagyasztott margherita pizza, ami nem olyan mint Nápolyban, de árához képest nagyon jó. Egyedül a kézikosarat hiányolom, de azt nagyon.
Ellenben az Aldi sokat romlott. Rendszeresek a készlethiányok, egyik-másik bolt kialakítása és planogramja borzalmas, és sok termékük minősége romlott, miközben az áruk felment.
Én jobb szeretem a Lidl-t, mint az Aldit, ha sokan vannak, mindig nyitnak pénztárt, az Aldiban meg akkor is sokat kell sorban állnom, ha alig van valaki az üzletben.
Ami az árukészletet illeti, csak bizonyos dolgokat veszek a Lidlben, azokkal elégedett vagyok.
A Lidl általában csúcsidőben tényleg csúcson van, alig lehet lépni. Ez jó a cégnek értelemszerűen. Ahol kevesen vannak, az a bolt előbb-utóbb megszűnik - ilyen a piacgazdaság.
Sok helyen az Aldiban kevesebb vásárló van, kisebb forgalommal, így az tisztább, rendezettebb, míg a Lidlben ki sem tudják pakolni, el sem tudják rendezni az árut már elfogy (kis túlzással).
A minőség egykutya. A Lidlnek az az előnye mindenkivel szemben, hogy pont eltalálja azt a minőségi szintet (ami lássuk be nagyon alacsony), hogy a többségnek éppen hogy tessen és az értékét még kifizetik.
REGGEL pakolják ki a zöldséget, a gyümölcsöt meg a húst. Ha akciós, akkor elkapkodják, délután már legtöbbször hiába mész érte.
Az akciós fúrógépek, vérnoymásmárők stb. is hamar elmennek, mert viszonylag jó áron vannak.
A pékárujuk nagyon rossz, tele van adalékokkal és köze nincs a házi sütésekhez, de hát ez majdnem minden kamu pékségnél így van (ahol mirelitet raknak a sütőkbe). Igazi pékségben ott helyben gyúrják a tésztát azokból az összetevőkből, amit egy háziasszony is használ otthon. Na ilyen pékség egyre kevesebb van. Szegeden egyről tudok, isteni finom, de 1000 ft egy croissant vagy a legegyszerűbb félkilós kenyér.
A Lidl nem ilyen, ott a legolcsóbb a kifli, a kakaóscsiga meg a többi. Komolyan, mit vársz a legolcsóbb helyen? Tele van minden tartósítóval meg aromákkal, mert igazi gesztenye vagy dió nem lehet abban a péksütiben, hiszen 5x annyiba kerülne.
Ki-ki eldöntheti a pénztárcájával, igazit vagy szemetet eszik. A többség a szemétre szavaz, ezért züllik minden, ezért egyre rosszabb mindennek a minősége. De ez más történet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!