A Lidl más szerint is túlzsúfolt és túl magyar lett?
szar minőségű magyar termék???
Nem gondolom hogy így van.
Én mindig is utáltam a Lidl-t, pont azért, amit írtál.
Nagy ritkán elmegyek, mert valami nagyon akciós, de többnyire nincs. Most hétvégén is megláttam az újságban az óriás Milkát, és az ananászt nagyon jó áron. Mire odamentem, csak a csoki volt, ananásznak hűlt helye. És mivel ezért a kettőért mentem, ahogy írta is már valaki, kosár híján kézben vittem a kasszához, a hatalmas tömegben.
Ráadásul nem fogadják el a Edenred utalványt, ami hihetetlen.
Nem is értem, miért próbálkozok még vele.
Inkább az Aldi, százszorosan, nincs tömeg, mindig van minden akciós, sőt, imádom az ír vajat, de rohadt drága (899/250 gr). Két-három hete közeli lejárat miatt féláron elhoztam 10-et. Ment be a fagyasztóba, egy darabig nem kell venni vajat.
Nem rég járok a Lidl-be, tetszik, mikor én megyek nem is zsúfolt, nekem a magyar termékekkel általában nincs bajom, sőt.
Vettem valami osztrák vagy német mogyorós csokit na az katasztrófa volt, tehát attól hogy valami német még ugyanúgy lehet rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!