Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » A Tesco önkiszolgáló kasszában...

A Tesco önkiszolgáló kasszában, hogy lehet megoldani, hogy egyből szatyorba pakolhassam az árut? És mik a legnagyobb buktatók?

Figyelt kérdés

Mániákus depresszióm van attól, hogy valamiért bejelez a kassza és segítséget kell kérnem ezért a legkisebb rágót is egyesével rápakolom a mérlegterületre majd miután fizettem ezeket egyesével el is pakolom a szatyorba. Már 2 éve használok ilyen gépet olykor-olykor, de mai napig nem értem pontosan a lényegét és buktatóit.

Nyilván ez plusz munka/tevékenység (hogy fizetés után pakolgatok más idejét pocsékolva), de nem tudom, hogy - akár hozott vagy ott vett - szatyorral hogy tudom azt megoldani, hogy már egyből abba pakoljam a lomokat anélkül, hogy hibát jelezne?

Légyszi részletesen írjátok le lépésről lépésre és ha már itt tartunk azt is mondjátok meg milyen esetekben van az, hogy ISMERETLEN ÁRUCIKK A CSOMAGOLÓTERÜLETEN kib*szott hibát miért/mikor szokta benyögni a gép? Mit tudok ilyenkor csinálni? (ha nem segítséget kérek)

2021. okt. 29. 22:00
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
25%
Azért nem használtam csak igen ritkán Tescoban az önkiszolgáló kasszákat mert vannak akik ott pakolnak nyugodtan el szatyrukba,miközben sokan várnak egy szabad gyors vásárlásra . inkább normál kaszák ott csak be szorom gyorsan kocsiba aztán utána rá érek nyugodtan elpakolni.
2021. okt. 30. 20:39
 22/24 anonim ***** válasza:
72%

"inkább normál kaszák ott csak be szorom gyorsan kocsiba aztán utána rá érek nyugodtan elpakolni."

Az önkiszolgálónal is beszórhatnád, de nem rajtad múlik, hogy mennyit vársz.

2021. okt. 30. 21:12
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy XP fut rajta vagy koros Android még nem sz.r a rendszer.
2021. nov. 1. 09:08
 24/24 anonim ***** válasza:
84%
Ettől biztosan nincs mániás depressziód 🙄
2021. nov. 23. 03:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!