A Tesco önkiszolgáló kasszában, hogy lehet megoldani, hogy egyből szatyorba pakolhassam az árut? És mik a legnagyobb buktatók?
Mániákus depresszióm van attól, hogy valamiért bejelez a kassza és segítséget kell kérnem ezért a legkisebb rágót is egyesével rápakolom a mérlegterületre majd miután fizettem ezeket egyesével el is pakolom a szatyorba. Már 2 éve használok ilyen gépet olykor-olykor, de mai napig nem értem pontosan a lényegét és buktatóit.
Nyilván ez plusz munka/tevékenység (hogy fizetés után pakolgatok más idejét pocsékolva), de nem tudom, hogy - akár hozott vagy ott vett - szatyorral hogy tudom azt megoldani, hogy már egyből abba pakoljam a lomokat anélkül, hogy hibát jelezne?
Légyszi részletesen írjátok le lépésről lépésre és ha már itt tartunk azt is mondjátok meg milyen esetekben van az, hogy ISMERETLEN ÁRUCIKK A CSOMAGOLÓTERÜLETEN kib*szott hibát miért/mikor szokta benyögni a gép? Mit tudok ilyenkor csinálni? (ha nem segítséget kérek)
"inkább normál kaszák ott csak be szorom gyorsan kocsiba aztán utána rá érek nyugodtan elpakolni."
Az önkiszolgálónal is beszórhatnád, de nem rajtad múlik, hogy mennyit vársz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!