Miért vannak inkább fiatalok a Lidlibe, Aldiba és miért inkább öregek a Pennybe?
Figyelt kérdés
2021. okt. 7. 10:12
1/12 anonim válasza:
Mert a penny olcsóbb némileg és az áruválaszték is elég nekik.
2/12 Pelenkásfiú válasza:
A fiatalok a Lidl-ben vannak, az öregek pedig a Lidliben. ;)
3/12 anonim válasza:
Szűzanyám, akkor én 70 évesen és az összes hasonló korú ismerősöm eltévedtünk - de ez már a korral járhat - mert mindnyájan a Lidlbe járunk!😱
Teljesen megalapozatlan a kérdés!
Nyilván nem mindegy, hogy melyik van közelebb, vidéken lehet 20 km is a differencia.
Amellett a Lidl igényesebb árukészlettel rendelkezik és ha valaki elhagyta az 50-et, nem lesz automatikusan igénytelen.
5/12 anonim válasza:
Én fiatal vagyok, mégis Penny-be járok, mert az van közel. Nem fogok 3 nagy szatyorral buszozni.
Egyébként nem Penny-be vannak emberek, hanem Penny-BEN. Ugyanez igaz a többi boltra is. Bár egy ilyen értelmes kérdés után mit várjon az ember
7/12 anonim válasza:
A mi városunkban a penny elérhető gyaloglábon és busszal is a Fő út mentén kb a város szívében, míg a Lidl és az Aldi kizárólag autóval közelíthető meg külterületi részen.
8/12 anonim válasza:
Miért vannak inkább fiatalok a LidlibeN, AldibaN és miért inkább öregek a PennybeN?
Óvoda, középső csoport.
9/12 anonim válasza:
Nálunk rengeteg kriptaszökevény van a Lidlben, a Pennyben meg inkább fiatalok, meg leginkább cigók.
10/12 anonim válasza:
Nálunk pl az aldi kint van a város szélén, a penny meg idősek lakta környéken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!