Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Hol vásároltok általában?

Hol vásároltok általában?

Figyelt kérdés

Azért ebbe a kategóriába írtam,mert elsősorban az egyetemisták válaszaira lennék kíváncsi.

Most szeptembertől egyetemista lettem és elég kevés pénzből kell kijönnöm, mert félre is szeretnék tenni pénzt.

Járok edzeni, sportosabb alkat vagyok,tehát nagyon szemetet sem szeretnék enni.

Melyik az a szupermarket, ahol egy hétre a legolcsóbban tudok bevásárolni? Illetve ti mennyit szoktatok költeni egy héten kajára? 10.000 ,vagy több? Az ebédemet és mindent itthon oldok meg.

Köszi!

20L

2021. szept. 9. 22:54
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%

Előző kettő vagyok. Én hetente egy 8-10 ezer forintot költök el, de abban benne van minden a hústól kezdve a zöldségen át a tésztáig. Főzni leginkább hétvégén főzök (dolgozok), hétvégén van maradék + néha összeütök ezt-azt gyorsan vacsira.

Havi szinten olyan 45-50 ezer forint biztos elmegy, de csak ketten vagyunk. Ja, nem bogyónyi mennyiséget eszünk, inkább figyelem az akciókat, és okosan vásárolok.

2021. szept. 13. 14:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!