Hol vásároltok általában?
Azért ebbe a kategóriába írtam,mert elsősorban az egyetemisták válaszaira lennék kíváncsi.
Most szeptembertől egyetemista lettem és elég kevés pénzből kell kijönnöm, mert félre is szeretnék tenni pénzt.
Járok edzeni, sportosabb alkat vagyok,tehát nagyon szemetet sem szeretnék enni.
Melyik az a szupermarket, ahol egy hétre a legolcsóbban tudok bevásárolni? Illetve ti mennyit szoktatok költeni egy héten kajára? 10.000 ,vagy több? Az ebédemet és mindent itthon oldok meg.
Köszi!
20L
Pennyben nagyon szép friss zöldség szokott olcsón lenni felénk és van magvas kenyér és barna kenyér is folyamatosan olcsón. Első körben tőlük szoktam felírni a listára dolgokat, bár nem minden jó minőség.
Intersparban viszont a zsömle és a felvágottak szebbek, csak át kell csomagolni mert büdösödik a papírjuk miatt. Pecsenye kacsamáj néven picit apróbb, de isteni májuk van! Liszt, olaj ami Budget néven van és még a használható kategória.
Érdemes a friss zöldségekhez betérni, mert zárás előtt néha nevetséges áron van ami megmaradna, fagyasztva pedig a brokkoli, karfiol és a vegyes zöldség alap áron olcsóbb, mint máshol.
Silan/Coccolino öblítő szokott lenni kannásban akciósan vagy a kisebb Silan. Volt, hogy 400ért vettem 1,8L-est a Supershoppal.
Itt jegyzem meg, hogy a Supershop és a Penny kártya alap. Ezreket lehet spórolni velük és tök ingyen adnak!
A Tescoban néha 250Ft körül van csirkecomb és szépek a húsok, így oda is járunk. Bár mi veszünk 15-20 kilót fagyasztani. A 8as gyorsrizs nagyon jó áron van, a liszttel viszont vigyázz, mert állandóan zsizsikes!
A Lidl krémsajtjait, tejszínét nagyon szeretem, de a Pennyből a Wyke Cheddar a kedvencem.
Rágcsát a munkahely melletti Pennyben veszek, hetente 4-5 féle keksz vagy csoki is olcsóbb.
Aldiban a gyömbéres tea, lidlben a zöldtea finomabb. Az aldis tej fura ízű és drágák a noname csokik. A középső sorról egész jó cuccokat lehet szerezni! Aldiban pl. a speciális fogkrémek 2db-os csomagban nagyon jó áron vannak.
Műzlit Lidlben veszek. Van dobozban a csoki lapocskás..
Fürdő cuccot a DM vagy Rossmann-ból ajánlok, esetleg kínai vegyesboltból ha márkásabbat használsz.
Szóval körbe kell nézni, nem 1 helyről kell megvenni mindent, hanem egy rövid sétával mindig ami épp olcsóbb!
Min. 50eFt viszont el fog menni.
Nálunk bevásárlásra alkalmas bolt csak Lidl és Penny van, mi az előbbibe szoktunk járni, így amikor felmegyek az egyetemre, már megszokásból is a Lidlbe megyek. De szeretem még az Aldit is, ezek nagyjából egy árban vannak, és néha a Sparba is be szoktam járni, ez talán egy fokkal drágább.
Az, hogy mennyit költök, nem hinném, hogy mérvadó lenne, mivel nem vagyok ott egy héten három napnál többet.
sparban a csemegepultot nagyon szeretem, a felvágottak, szalonnák nagyon finomak és jó akciók szoktak lenni, a húspultot is mert annyit tudok venni amennyire szükségem van és szépek is a húsok (a lidlben ha nem a kilós csirkemellet veszed meg, hanem pl a fél kilósat akkor egységárban sokkal drágább), illetve a sajtok is jobb áron vannak, mint a lidlben, aldiban
az aldiban, lidlben finomabbak a pékáruk, mint a sparban
az aldiban még fagyasztott dolgokat szoktam venni, a serpenyős zöldségek ott a legjobbak pl
a többi dolgot pedig ott veszem ahol épp vagyok, sok mindenből a saját márkás dolgok is teljesen jók
de a három kedvencem a spar, aldi, lidl
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!