Melyik élelmiszerboltot tartjátok a legolcsóbbnak?
Figyelt kérdés
Hol vásároljak élelmiszert, ha spórolni akarok?
Pékáru, hús, tejtermék, tartós élelmiszer, zöldség, gyümölcs.
2021. ápr. 25. 11:23
1/8 anonim válasza:
Mindenhol más az olcsó :/ Tartós élelmiszerben szerintem az EcoFamily. Zöldség gyümölcsben a piac.
2/8 anonim válasza:
Én mindent a Lidl-ben veszek. Aránylag jó árban van és jó minőségű.
3/8 anonim válasza:
Penny. Messze az a legolcsobb, mondjuk sztem az is a legrosszabb az osszes kozott.
4/8 anonim válasza:
Penny Market. Szüleim lassan 20 éve ott vásárolnak, én lassan 8 éve (nálunk akkor nyilt egy üzlezük). Az égvilágon semmi különbség a minőségben a többihez képest. Viszont árban verhetetlen Magyarországon. Nyilván ugyanazok a gyárak készitik a termékeket, mint a többi élelmiszerláncnak is, úgyhogy meglepő is lenne, ha minőségbeli különbség lenne. Rengeteg Németországban gyártott termékük is van, hisz német diszkontáruház. Az előzőnke mondanám, hogy nem rosszabb náluk a minőség, csak ők egy diszkontáruház, direkt az olcsóbb alternativát kereső vásárlóknak van kitalálva.
5/8 anonim válasza:
15 éve vezetek háztartást, és a legfontosabb tapasztalatom, hogy a hús a hentesnél, a pékáru a pékségben, a zöldség-gyümölcs a zöldségesnél, italáru az italboltban, a Rio Mare és az édesség a KGST piacon (előbbi 360 ft/konzerv, óriás Milka 700 Ft) (: a legolcsóbb.
A tartós élelmiszer nagyjából kiegyenlített az összes multi között, mert mindig van valamelyik akcióban.
7/8 anonim válasza:
A Penny olcsó, de nem a legjobb. Én mindent a Sparban veszek, ott bízom a minőségben.
8/8 anonim válasza:
Penny a legolcsóbb. Költöztünk és eddig Tesco volt közel most meg penny ... és észrevehető a különbség!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!