Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Igaz az, hogy a Tesco már...

Igaz az, hogy a Tesco már drágább a Lidl-nél, vagy Aldinál?

Figyelt kérdés
Ha igen, akkor általánosságban véve az, vagy csak egyes termékcsoportokat nézve?

2021. ápr. 2. 19:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

én úgy vettem észre az aldi drágult meg mostanában nagyon, szüleim meg a lidl-re panaszkodnak, mert ők odajárnak.

tesco nekem nem tűnik drágábbnak

2021. ápr. 2. 19:38
 2/13 anonim ***** válasza:
90%
A tesco mindig is dragabb volt mint a lidl vagy az aldi.
2021. ápr. 2. 19:41
 3/13 anonim ***** válasza:
94%
Tipikus, hogy amikor bejön egy új üzletlánc, akkor olcsóbb, mint a többi, hogy átcsalogassa a vevőket. Aztán emelnek, ha már megvan a fix klientúra. A vége az, hogy bizonyos termékek egy áron vannak, bizonyosak itt, mások ott olcsóbbak.
2021. ápr. 2. 19:44
 4/13 anonim ***** válasza:
95%
Én ha átlagban megyek valahova, akkor az a Tesco, mert az van hozzám közel, de pl. a családom többi tagjától mindig azt hallom, hogy mennyi dolog a Tescoban nagyon drága az Aldihoz képest. De nem csak most hallom ezt, mindig is ezt hallottam tőlük.
2021. ápr. 2. 20:14
 5/13 anonim ***** válasza:
92%
A zöldségek, gyümölcsök csak akkor olcsóbbak a Lidl-ben meg az Aldiban, hogyha akciósak. A normál áruk a Tescoban lévőkéhez képes sokkal nagyobb. Tejtermékeknél a nagy márkákkal kapcsolatban nem tudom, hol mi a helyzet, a sajátmárkák viszont úgy vetem észre, hogy a Tescoban olcsóbbak.
2021. ápr. 2. 20:19
 6/13 anonim válasza:
38%
Viszont a Tesco sajátmárkás dolgai az Aldi és Lidl termékeihez képest sehol nincsenek :(
2021. ápr. 2. 20:35
 7/13 anonim ***** válasza:
88%
#6 Ez már régen nem így van :)
2021. ápr. 2. 20:47
 8/13 anonim válasza:
44%
Tapasztalat sajnos, hogy de.
2021. ápr. 2. 20:49
 9/13 anonim ***** válasza:
81%
A tesco mindig is drágább volt. Egyedül az akciós termékek szoktak olcsók lenni.
2021. ápr. 2. 21:08
 10/13 anonim ***** válasza:
91%

Én pár hete elkezdtem összehasonlítani az árakat. Ha megyek, felírok olyan árakat, amik általában mindenhol kaphatók. Eddig csak egy Tibi csoki és vaníliás karika van, amit az Aldiban és a Tescoban is felírtam. Ananászos csoki Aldi:279, Tesco:269.

Vaníliás karika Aldi:369, Tesco:329

2021. ápr. 2. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!