1/14 anonim válasza:
Jó, hogy van, elszipkázza az embereket a kisebb üzletekből, ahova én járok, így kevesebb sorbanállással végzek az amúgy általában nem nagy bevásárlásaimmal.
3/14 anonim válasza:
Draga. Utalom h hetente atrendezik. 100 vasarlora van 2 penztar, legalabb fel ora mire sorra kerulok. Epp ezeet nagyon ritkan jarunk.
5/14 anonim válasza:
Ócska, sz.r kínálat, egyre prolibb...
Bár sose volt minőségi...
6/14 anonim válasza:
Egyetlen Tescoban szoktam vásárolni. Nem szeretem de mikor kell valami hirtelen az van a legközelebb. Zavar az állandóan átrendezett üzlet. Rendesen idegesítő, hogy nagyon nagyon gyorsan változtatják az árakat. Ez igazán nem is zavarna de az, hogy van 10+ kassza amiből 3 megy ha nem akkor még 2 és van 6 automata kassza ahol tifa bunkó segítők vannak az a legrosszabb.
7/14 anonim válasza:
Nekem egyforma mindegyik, egyáltalán nem érdekel melyikbe megyek, amelyik útba esik.
8/14 anonim válasza:
Mi nem járunk be, csak rendelünk tőlük. Sokkal jobb minőségűek a tesco márkás cuccok, mint 10 évvel ezelőtt, amik konkrétan vállalhatatlanok voltak! De csak növényi eredetű termékekről tudok nyilatkozni, mert vegánok vagyunk 3 éve. Amiket mi vásárolunk tőlük, az nem drága egyáltalán. Auchanból sokkal ritkábban rendelünk, mert azt kevésbé szeretjük. Kifliből szoktunk még rendelni, az drágább picit, de a 3 közül ők a legjobbak.
9/14 anonim válasza:
Aki lenullázta az 5-ös hsz-om, az egy igénytelen proli lehet... :-D
10/14 anonim válasza:
A tesco van hozzám közelebb így oda járok vásárolni.Nekem semmi problémám nincsen a tescoval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!