Mi a véleményed arról a bab gulyásról amiben nem áll meg a kanál?
Nem szoktam beleállítani kanalat, az nem erre való!
Másrészt a babgulyás is, mint minde gulyás sürü leves/egytálétel, azaz még véletlen sem kell megállni benne a kanálnak.
Nekem az, hogy ne álljon meg benne a kanál, nem főzelék az.
De ha olyan, mint egy húsleves, azt köszönöm nem kérem.
Na jo, de ezt a megall benne a kanal dumat kepletesen kell erteni es a gazdagon keszitett etelre mondjuk, amiben van minden aminek benne kell lennie.
Babgulyas legyen csak tele mindennel es ne csak par babszem lubickoljon a levesben.
5-ös! Nyomtam zöldet, mert véleményt írtál, de mi nem jó a babgulyásban? Valamelyik alapanyagot nem szereted, vagy így, ebben a formában?
A gulyás egy tartalmas leves kell legyen. Ha csak valamit visz a víz ebben a műfajban nagyon nem jó.
#6! Egyedül a csontlevest eszem meg, leszűrve, kizárólag tésztával, de azt sem mindenkitől (pl ha én csinálok sem eszem meg) (egy évben 2-3x jutok hozzá jóhoz) számomra gusztustalan az összes többi, ahogy mindenféle ott ázik a vízben... ááá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!