Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Mi a véleményetek a Tescoról?

Mi a véleményetek a Tescoról?

Figyelt kérdés

2021. febr. 7. 11:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
22%

a célközönsége taszít. drága, de legalább szar.

egyébként is hamarosan béke poraira lesz, és helyette jön majd a walmart.

2021. febr. 8. 08:27
 12/14 anonim ***** válasza:
78%

Nekem, sok emberrel ellentétben nincsen vele problémám. Nagy a választék, jó akciókat lehet kifogni, a Clubcard-os vásárlásaim alapján célzottan, az általam rendszeresen vásárolt termékekre adnak kuponokat, jó minőségű ruhákat lehet kapni. Húst is szoktam ott venni, szerintem közel sem olyan rossz minőségűt árulnak, mint amennyire sokan állítják. Amit nem szívesen vennék ott, az bármilyen műszaki cikk.

Viszont a mosdókat a környékemen található összes üzletben fel kéne újítani, mert kritikán aluliak, aztán pedig normálisan takarítani, kulturált állapotban tartani. Ebbe azt is beleértem, hogy a takarítónő ne mászkáljon be egy szó nélkül a férfi mosdóba és matasson mellettem, miközben a kisdolgomat végzem, illetve ne hagyja tárva-nyitva az ajtót.

2021. febr. 8. 18:47
 13/14 anonim ***** válasza:
49%

A személyzet bunkó, már a szemkontaktus felvételétől is dührohamot kapnak.

A vásárlókönyvi bejegyzésekre nem válaszolnak.

2021. febr. 18. 21:15
 14/14 anonim válasza:
74%
Drága, pl. a Penny-hez képest. Mióta Penny-ben vásárolok, egy-egy vásárlásnál ezer Ft-okat megspórolok vele. A Tesco annyiban jó, hogy táplálék allergiásoknak nagy választékuk van, ezért ezeket a termékeket ott veszem meg. A pultos húsok is jó áron vannak, érdemes ott venni, a minőségük már kérdéses, de egy-két kivételtől eltekintve még nem volt gond az ott vásárolt húsokkal nekem. Ruhaféleséget sem ott vásárolok mert nekem ezek a ruhák nem jönnek be, nem nagyon fiatalosak, inkább a középkorosztály van megcélozva vele. Élelmiszerek, vegyiáruk, kozmetikumok is nagyon drágák. A sajátmárkás termékeket meg kevesebben ismerik, azokat érdemesebb lenne vásárolni. Sehol egy eladó, mert a dolgozók száma nagymértékben lecsökkent, nincs kitől segítséget kérni. Az önkiszolgáló kasszáknál saját tempóban vásárolhatok és nem is kell sokat várni hogy elkezdhessem a fizetést és a termékek lehúzását. Összességében tehát olyan 3-as osztályzatot adnék és szerintem nem érdemes ott vásárolni, csak azoknak akik tehetősebbek és meg tudják fizetni.
2021. márc. 14. 07:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!