A kínai kisboltokban vásárolt élelmiszerek mitől rosszabb minőségűek, ha egyszer ugyanabban a csomagolásban vannak?
Ma sietségben voltam, ezért az utcánkban található kisboltba szaladtam be 1-2 dologért, köztük étcsokoládéért. Boci csokit vettem. Mitől lehet az, hogy rosszabb minőségű termék volt benne? Avas, porladósabb csoki. A gyártási és lejárati dátum stimmelt, a gyártás helye is.
Korábban is volt ilyen tapasztalatom, de nem tudom, hogy ez miért van így - valaki elmesélné, hogy ez hogy működik? Azt tudom, hogy ha pl. a Müllerben vásárolok, ami külföldi cég boltja, ott néha találni olyan termékeket, amik más gyártási helyről vannak beszerezve, mint ugyanannak a márkának ugyanaz a terméke a magyar boltokban. De ez ki szokott derülni a csomagolásból.
A kis kínai boltokba honnan kerülnek a magyar termékek?
Én a sampont és oblitot mindig ilyen helyen veszem és nincs különbség.
A csoki érzékeny a nem megfelelő tárolásra is pl... volt h méregdrága csokit kaptam és szintén avas fura ízű volt ... ez nem attól vsn mert jaj kinaiból van.
Romlandó cucc teljesen más
Én pl. egyfajta dezodort csak ott kapok. Nivea illatmentes-alkoholmentes női deo. De a Garnier, stb. "nagy" márkák samponjai, balzsamjai is kb. 20-30%-kal olcsóbb, mint a drogériákban....
Nem kínából hozzák, az tuti!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!