Mindkettőt szeretem, de az Aldi van közelebb, így oda járunk többet, Lidl csak célirányos, kifejezett termék vagy akció miatt.
Aldi nyugisabb, tágasabb, itt nálunk a dolgozók is kedvesebbek és barátságosabbak.
2021. febr. 8. 11:44
12/22 anonim válasza:
Mindkettőt csípem. Hozzánk 3 évig Lidl volt nagyon közel, mindig odajártunk, én nagyon szeretem. Most elköltöztünk, itt van Lidl és Aldi is, de még mindig inkább a Lidlbe megyek. Az viszont egyikben sem tetszik, hogy elég szűkek a sorok és sok a paraszt, aki az út közepén áll meg nézelődni vagy épp otthagyja a kocsiját..
2021. febr. 8. 14:56
13/22 anonim válasza:
A Lidlbe járok többet, mert jobban szeretem a saját márkás termékeiket (amik között persze rengeteg megtalálható az Aldiban is, de ez most mindegy). Aldiba mostanában inkább csak akkor megyek, amikor van valami érdekes akció.
2021. febr. 8. 19:01
14/22 anonim válasza:
Mindkettőt szeretem,de a lidl van közelebb így oda járok többnyire.
2021. febr. 8. 20:20
15/22 anonim válasza:
1-es! Akkor melyik jó?
Szerintem a Lidlben jobbak a zöldségek, gyümölcsök, Aldiban a sajtok, felvágottak és a nem élelmiszer jellegű dolgok.
2021. febr. 8. 21:26
16/22 anonim válasza:
Csak szerintem nem olcsóbb, mint más bolt? Két teli szatyor 18-20 ezer,ugyanúgy mint más boltokban.
2021. febr. 15. 14:07
17/22 anonim válasza:
Ez egy nehéz kérdés,igaz nincs a kérdésedben a spar meg a tesco,de én pl a spart jobban szeretem,mert szerintem jobb a minősége,viszont van egy két termék amit csak a tescoban lehet megvenni! Melyik a jobb?Ez nézőpont kérdése,és nem lehet egyértelmű választ adni rá.... :D
2021. máj. 7. 17:13
18/22 anonim válasza:
Én a Lidl-t jobban szeretem, de az Aldival sincsen semmi bajom!
2021. máj. 7. 19:25
19/22 anonim válasza:
Az Aldit jobban szeretem, de nem minden jó, valami a lidlben jobb. A lidlben az a jó, hogy mindegyik boltot ugyanúgy rendezik be.
2021. máj. 7. 21:32
20/22 anonim válasza:
Unokatestvérem Aldi-ban volt üzletvezető, azt mondja, sok olyan terméknek, ami Lidl-ben is kapható, tán még a gyártója is azonos az Aldi-ban kaphatókkal. És azt is, hogy Aldi-ban a non-food gagyi.
Kassán, a Lidl-ben nagyobb a választék, mint nálunk, és több a hazai termék, amik jó minőségüek. Szeszes italokkal merészebben akcióznak. (Aldi nincs náluk.)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!