Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Miért szeretik az emberek...

Miért szeretik az emberek annyira a Lidl-t?

Figyelt kérdés
Úgy vettem észre, hogy nagyon fel van kapva mostanában. Múltkor volt szerencsém elmenni először egy Lidl-be és nem voltam elkápráztatva. A választék kb. ugyanaz, mint az Aldiban. Semmi különleges. Nincs grill pult vagy salátás bódé, mint a Spar-ban, húsos rész sincs, saját márkás termék se sok. Egyedül sonkaféléből volt rengeteg. Szerintem a Sparban sokkal jobb dolgok vannak. Ti mit szerettek rajta?

2020. dec. 21. 16:44
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
85%
A Lidl és az Aldi ugyanaz. Amúgy rengeteg saját márkás terméke van a Lildnek, és nem csak élelmiszerek. Pilos meg talán Crivit néven keresd őket! Kulturáltabb, mint a Spar, és esetenként olcsóbb is, én azért szeretem. De járok Sparba meg Penny-be is.
2020. dec. 21. 16:47
 2/16 anonim ***** válasza:
86%

Én is szeretem a Lidl-t, mert sok helyen van, lakhelyünktől 5 percre is, valószínűleg emiatt is népszerű sokaknál. Ha nem is az összes ételből/italból/háztartási cikkből ott van a legjobb, de sok mindenből van jó választék.

Az, hogy pl. húspult nincs a Lidl-ben (mint ahogy az Aldi-ban sem), annak valószínűleg az az oka, hogy míg a(z)(Inter)Spar hiper-, illetve szupermarket, addig a Lidl diszkontáruház kategória.

2020. dec. 21. 16:54
 3/16 anonim ***** válasza:
87%
Én az ár-érték arányt szeretem az aldi lidl-ben. Auchan-ban pedig a választékot.
2020. dec. 21. 17:01
 4/16 anonim ***** válasza:
86%

A spar a legdrágább és ott 2x vettem büdös húst..

Lidl olcsó, jó termékekkel.

2020. dec. 21. 17:17
 5/16 anonim ***** válasza:
16%

Mert azt gondolják hogy Németh minőséget kapnak .

Közben pedig más az igazság .

2020. dec. 21. 17:37
 6/16 anonim ***** válasza:
85%
Az Interspar nagyon drága, penny, Lidl ott jobb árak vannak, és jó a minősége is.
2020. dec. 21. 18:34
 7/16 anonim ***** válasza:
87%

A lidl (és az aldi is) DISZKONT boltok. Itt ne keress húsospultot vagy grill-részleget! A Spar-ban megtalálod - de ott az árak is másfélék ám!

Épp ma néztem, hogy ugyanaz az osztrák sonka, ami az Aldiban X forint, a Sparban több mint másfélszer annyiba kerül.

2020. dec. 21. 18:43
 8/16 anonim ***** válasza:
89%
Sok sajátmárkás cucc egyébként nagyon jól szerepel a teszteken. A pénztárosok pedig nagyon kedvesek. Többször láttam luxuskocsit Lidl előtt, nem véletlenül.
2020. dec. 21. 21:52
 9/16 anonim ***** válasza:
78%
A spar rohadt drága, a lidlnek rengeteg saját terméke van, jó dolgokat szoktam ott találni
2020. dec. 21. 22:03
 10/16 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem a Lidlnek jó az ár/érték aránya, az Aldiba meg főleg a fűszerek miatt járok.
2020. dec. 21. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!