Miért szeretik az emberek annyira a Lidl-t?

Szerintem is a jó ár/érték arány, illetve vannak olyan saját márkás termékeik, amik minőségben messze verik pl a Spar vagy Tesco saját márkásait. A választék szerintem elég széles, az eladótér kulturált, illetve az időszakos termékek között is akadnak egész jók.
Ja és még 2 pozitívum: van kisméretű bevásárlókocsi, ami tök előnyös, ha csak pár dolgot veszek. Valamint végre egy olyan hely, ahol a pénztárosok is pörögnek. Hiába nagy a sor, hipp-hopp lemegy, mert jó tempósan dolgoznak, nem úghy mint pl a Lidl-ben vagy a Spar-ban, ahol majdnem elalszok, mire sorra kerülök. Gondolom ez vmi munkahelyi elvárás lehet, mert tényleg az összes nagyon gyorsan dolgozik, de nekem ez csak jó, mert utálok sorban állni.

a sparban tényleg jobb a hús, felvágott, sajt
lidl aldiban viszont jobbak a száraztermékek és a mirelitek

Érden pl egyik legrosszabb bolt, mert túlterhelt és a vásárlók megnyálazzák a kezüket, mielőtt a kenyérhez nyúlnak, a válogatás közben a nem kellő gyümölcsöt más dobozba dobják (nem is teszik), a bolt felépítése sem átlag Lidl és nehezen található meg néhány cucc, a folyosók szűkek,2 kocsi egymás mellett nem mindig fér el, a dolgozók túlterheltek, unottak, 30 perces sorok vannak.
Ugyan az a frencsájz Veszprémben kulturált, van hely a sorok között, könnyebben bejárató, ugyan úgy nyalogatják a kenyeret a vásárlók, a termékek elérhetőek, a kassza nem tömött, a személyzet kedvesebb, a válogatás kulturált.
Móricz Zsigmond körtér, Budapest : jól járható, de a pékárúnál mindig dugó van, I jarvanyon kívül is kellemetlenségekhez vezet. A zöldség és gyümölcspult szintén nehezen hozzáférhető és szét van nyomva, nehéz ép gyümölcsöt találni. A személyzet pörög, kedves, segítőkész. Mindig van sor, de dinamikusan kezelik.
Miskolcon érdekes módon nem viselkednek ilyen mocsok módon az emberek, itt képesek viselkedni. A személyzet kultúrált. Jól megközelíthető, pörgős.
Hatalmas különbség van Lidl és Lidl között.
Ami közös, azt már leírták : tejtermékek jók. Hús vacak. Saját márkás jó. Borok rendben. Zöldség kiváló. (már ahol tud viselkedni a vásárló) Pék áru nincs csomagolva.

A Lidlben még soha nem vettem büdös húst, a SPAR-ban az elmúlt évben 5 x .
A Lidl saját márkás termékei megbízható, jó minőségűek, legyen az ruha, szerszám, vagy barkácsgép, vagy akár kozmetikum. Bármit bármikor szó nélkül cserélnek, vagy visszaadják a pénzt ha visszaviszed az árut. A Lidl zöldség gyümölcs választéka többszöröse (sokszorosa) az Aldiénak. Húsaik nem olcsók, kivéve ha akció van) de mindig kifogástalan minőségűek, és ne mondd, hogy nincs választék, csak épp nem a hentestől kéred.
Sokkal szívesebben járok oda, mint bármilyen más multihoz. Arról nem beszélve, hogy itt nyitják / zárják a pénztárakat a legrugalmasabban, nem úgy, mint a Penny-ben. INTERSPAR-ban és TESCO-ban (legalábbis nálunk) jó ha 1 kassza van nyitva az önkiszolgáló kasszák mellett. Utóbbiakban senki nem segítőkész, ellenben legalább flegma, és fingjuk nincs semmiről.
Múltkor (amikor még este 10-ig volt a nyitvatartás) 6 órakor nem szolgáltak ki a húsos pultnál, akkor kezdték behordani az árut. (TESCO) Kérdeztem a hentest, kaphatok-e valamit. Mondta NEM. Kérdeztem meddig van nyitva a húsos rész? Mondta: MÁR NINCS. Elmentem az ügyfélszolgálati pulthoz, (hárman voltak) elmondtam mi történt, s itt is kérdeztem meddig lehet húst vásárolni. SENKI (!) nem tudta megmondani. Kértem, ha senki nem tudja, hívják ide a vezetőt, hátha az okosabb. Odahívtak "valakit" aki szintén az előző háromtól kérdezte: "tudjátok meddig van nyitva a húsos részleg"? Na itt gurult el a gyógyszerem.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!