Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Miért szeretik az emberek...

Miért szeretik az emberek annyira a Lidl-t?

Figyelt kérdés
Úgy vettem észre, hogy nagyon fel van kapva mostanában. Múltkor volt szerencsém elmenni először egy Lidl-be és nem voltam elkápráztatva. A választék kb. ugyanaz, mint az Aldiban. Semmi különleges. Nincs grill pult vagy salátás bódé, mint a Spar-ban, húsos rész sincs, saját márkás termék se sok. Egyedül sonkaféléből volt rengeteg. Szerintem a Sparban sokkal jobb dolgok vannak. Ti mit szerettek rajta?

2020. dec. 21. 16:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem is a jó ár/érték arány, illetve vannak olyan saját márkás termékeik, amik minőségben messze verik pl a Spar vagy Tesco saját márkásait. A választék szerintem elég széles, az eladótér kulturált, illetve az időszakos termékek között is akadnak egész jók.

Ja és még 2 pozitívum: van kisméretű bevásárlókocsi, ami tök előnyös, ha csak pár dolgot veszek. Valamint végre egy olyan hely, ahol a pénztárosok is pörögnek. Hiába nagy a sor, hipp-hopp lemegy, mert jó tempósan dolgoznak, nem úghy mint pl a Lidl-ben vagy a Spar-ban, ahol majdnem elalszok, mire sorra kerülök. Gondolom ez vmi munkahelyi elvárás lehet, mert tényleg az összes nagyon gyorsan dolgozik, de nekem ez csak jó, mert utálok sorban állni.

2020. dec. 22. 18:36
 12/16 anonim ***** válasza:
69%
bocsi, Penny-t és Spart akartam írni az előbb :D
2020. dec. 22. 18:37
 13/16 anonim ***** válasza:
74%

a sparban tényleg jobb a hús, felvágott, sajt

lidl aldiban viszont jobbak a száraztermékek és a mirelitek

2020. dec. 22. 22:46
 14/16 anonim ***** válasza:
82%

Érden pl egyik legrosszabb bolt, mert túlterhelt és a vásárlók megnyálazzák a kezüket, mielőtt a kenyérhez nyúlnak, a válogatás közben a nem kellő gyümölcsöt más dobozba dobják (nem is teszik), a bolt felépítése sem átlag Lidl és nehezen található meg néhány cucc, a folyosók szűkek,2 kocsi egymás mellett nem mindig fér el, a dolgozók túlterheltek, unottak, 30 perces sorok vannak.

Ugyan az a frencsájz Veszprémben kulturált, van hely a sorok között, könnyebben bejárató, ugyan úgy nyalogatják a kenyeret a vásárlók, a termékek elérhetőek, a kassza nem tömött, a személyzet kedvesebb, a válogatás kulturált.

Móricz Zsigmond körtér, Budapest : jól járható, de a pékárúnál mindig dugó van, I jarvanyon kívül is kellemetlenségekhez vezet. A zöldség és gyümölcspult szintén nehezen hozzáférhető és szét van nyomva, nehéz ép gyümölcsöt találni. A személyzet pörög, kedves, segítőkész. Mindig van sor, de dinamikusan kezelik.

Miskolcon érdekes módon nem viselkednek ilyen mocsok módon az emberek, itt képesek viselkedni. A személyzet kultúrált. Jól megközelíthető, pörgős.

Hatalmas különbség van Lidl és Lidl között.

Ami közös, azt már leírták : tejtermékek jók. Hús vacak. Saját márkás jó. Borok rendben. Zöldség kiváló. (már ahol tud viselkedni a vásárló) Pék áru nincs csomagolva.

2020. dec. 24. 05:00
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

A Lidlben még soha nem vettem büdös húst, a SPAR-ban az elmúlt évben 5 x .

A Lidl saját márkás termékei megbízható, jó minőségűek, legyen az ruha, szerszám, vagy barkácsgép, vagy akár kozmetikum. Bármit bármikor szó nélkül cserélnek, vagy visszaadják a pénzt ha visszaviszed az árut. A Lidl zöldség gyümölcs választéka többszöröse (sokszorosa) az Aldiénak. Húsaik nem olcsók, kivéve ha akció van) de mindig kifogástalan minőségűek, és ne mondd, hogy nincs választék, csak épp nem a hentestől kéred.

Sokkal szívesebben járok oda, mint bármilyen más multihoz. Arról nem beszélve, hogy itt nyitják / zárják a pénztárakat a legrugalmasabban, nem úgy, mint a Penny-ben. INTERSPAR-ban és TESCO-ban (legalábbis nálunk) jó ha 1 kassza van nyitva az önkiszolgáló kasszák mellett. Utóbbiakban senki nem segítőkész, ellenben legalább flegma, és fingjuk nincs semmiről.

Múltkor (amikor még este 10-ig volt a nyitvatartás) 6 órakor nem szolgáltak ki a húsos pultnál, akkor kezdték behordani az árut. (TESCO) Kérdeztem a hentest, kaphatok-e valamit. Mondta NEM. Kérdeztem meddig van nyitva a húsos rész? Mondta: MÁR NINCS. Elmentem az ügyfélszolgálati pulthoz, (hárman voltak) elmondtam mi történt, s itt is kérdeztem meddig lehet húst vásárolni. SENKI (!) nem tudta megmondani. Kértem, ha senki nem tudja, hívják ide a vezetőt, hátha az okosabb. Odahívtak "valakit" aki szintén az előző háromtól kérdezte: "tudjátok meddig van nyitva a húsos részleg"? Na itt gurult el a gyógyszerem.

2020. dec. 29. 12:50
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok. Ha számít a hely, akkor Keszthely.
2020. dec. 29. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!