nem kapok Sió termékeket meg pl igyekeznek a Mizo kakaót némettel helyettesíteni..utálom az ilyent, nem vagyok begyöpösödve mint egy osztrák, hogy a saját ízetlen almáján kívül semmibe nem mer beleharapni de azért amiben jó a magyar azt támogatom..
szóval ha van Tesco is akkor nem megyek a Lidl-be, tudom a Tescoban sokan elkeverednek, én be tudok menni egy db fél literes ásványvízért is..
2019. jan. 8. 19:34
2/13 anonim válasza:
Nincsenek hűtött italok.
Nyáron nagyon jól esne egy hideg sör.
2019. jan. 8. 19:41
3/13 anonim válasza:
Zsùfolt,nem lehet elfèrni.
2019. jan. 8. 19:42
4/13 anonim válasza:
Hogy nincs kosár, és mindenki szanaszét hagyja az út közepén vagy nekem tolja a kocsit. Inkább más helyeken vásárolok.
2019. jan. 8. 19:42
5/13 anonim válasza:
Lehet, hogy ez csak nálunk van így, de nagyon irritál, mikor a pénztáros telefonál vagy a headsetjén keresztül beszélget magán jellegű dolgokról a kollégáival, miközben fizetnék. Eleve mindig csak 1-2, maximum 3 pénztár van nyitva, függetlenül attól, hogy 2 vagy 200 ember áll sorban, de a fél órás sorban állás közben még az ember kénytelen végig azt hallgatni, hogy a pénztárosok, egyéb ott dolgozók proli módra az üzlet egyik végéből a másikba üvöltöznek egymásnak, hogy "MARIKAAAA, MI A KAKAÓS KISF#SZOM KÓDJA??". Rendszeresen előfordul, hogy a magánbeszélgetésüket intézik ugyanilyen módon, viháncolnak, röhögcsélnek. Nem azt mondom, hogy ne érezzék jól magukat, de nehogy már a vásárlónak kelljen kényelmetlenül érezni magát, mikor a feje fölött röhögcsél a pénztáros a kollégájával. Szerintem az ilyen proli viselkedés legfeljebb a sarki kiskosár ABC-ben elfogadható, egy "komolyabb" multi cégnél már nem annyira.
2019. jan. 8. 20:08
6/13 anonim válasza:
Nekem szintén a kosár hiánya az, ami nem tetszik.
2019. jan. 8. 20:09
7/13 anonim válasza:
nekem a pénztárak, csak egy kis pult van, az pénztáros meg olyan gyorsan húzza le a termékeket, esély sincs annyi idő alatt lehajolni és bepakolni a kocsiba.és akkor is csak nyomja kifelé, már attól félek, leeseik. ilyenkor direkt kényelmesen lassan pakolok.
másrészt meg a kocsit vissza kell fordítani a pénztárnál a kijárattal ellentétes irányban és mikor ki akarsz menni, a nagy kocsival fordulsz és nekiütközik az embereknek, ha nem figyelek.
2019. jan. 8. 20:18
8/13 anonim válasza:
Rendszerint sokan vannak benne; a sorok kicsit szélesebbek is lehetnének. Amúgy szerintem a 2. legjobb üzlet.
2019. jan. 8. 20:54
9/13 anonim válasza:
Kosár, igen az hiányzik meg a sok csöves, de ha tehetem akkor mivel 3 Lidl van ezért mindig a várostól a legtávolibba megyek oda nem mennek ki talán, persze egyszer ott akart az egyik megfejelni mert nem adtam aprót, de mindegy, csöveseket elzavarhatnák a francba.
2019. jan. 8. 20:55
10/13 anonim válasza:
Nem mindegyikben van kosár? Nálunk kosár is van, és kocsi is.
Na mindegy, ami nem tetszik, az az, hogy vásárlás közben töltik fel az árut, elég magas az a tákolmány, amit tolnak vagy húznak maguk után. És persze naná, hogy csütörtökre időzítve, amikor amúgy is tele van vásárlókkal, mert az szokott lenni az akció első napja. Nem lehet odaférni a polchoz, mert éppen töltik fel, és ez sorozatos.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!