Melyik a jobb, Lidl vagy Aldi?
És miért?
Szerintem a Lidl, sokkal nagyobb a kínálat, olcsóbb, viszont ami hatalams negatívum az az őrítő tömeg, ami minden egyes lidl boltban van.
Az aldi viszont eléggé nyugis, normálisan szét lehet nézni.
Egyik sem.
Mindkettő ide exportálja a német ipari hulladékot.
Nekem inkább az Aldi a kedvenc,de a Lidl-be is járok időnként.
Jó minőségű termékek, jó áron.
Nem mellesleg nagyon vevő központúak, ha gondod van még nem fordult elő olyan hogy ne oldották volna meg.
Csakis Aldi. Nincs tömeg, a pénztárosok gyorsak, nincs plafonig pakolva az árukészlet, a Lidl-ben emiatt szinte rosszul vagyok.
A Lidlbe csak célirányosan megyek, ha van az újságban valami klassz akció. DE SOSINCS A TERMÉKBŐL, AMIKOR MEGYEK. Ez utálatos. Ja, és fordítva vannak az árak. Nem azon a polcon, amelyiken az áru van, hanem felette. Brrr...
Mindkettőt szeretem, nálam ez a kettő áruházlánc van az első két helyen, hogy melyiket tartom jobbnak, nálam csak annak a függvénye, melyik van közelebb, ami esetemben a Lidl.
Mindkettő helyen jó a választék, akciós és jó minőségű termékekből. Külön jó még, hogy nemcsak élelmiszerekből vannak jók, hanem például ruházatból, használati tárgyakból is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!