Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » A Penny kártyával mi is van...

A Penny kártyával mi is van most pontosan ?

Figyelt kérdés

A másik pénztárnál hallottam, hogy a pénztáros azt mondja a vevőnek, hogy a plasztik kártyát eldobhatja, mert már nem érvényes.

Na most az enyém működik rendesen. Regisztráltam a kártyát a penny oldalán , valószínűleg ezért.

Viszont, ha ez így van, akkor a pénztáros hülyeséget mond a vevőnek.

Esetleg Ti másképp tudjátok ?

2020. okt. 10. 23:34
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:

Gondolom még ez sem egyértelmű egyeseknek.

Az altesti hiányosság nagyon betalált. Évekig küzdöttem azzal, hogy hogyan lehetne nekem egy 30 centis. Aztán rájöttem, egyszerűen csak félbe hajtottam a meglevőt.

És akkor most beszéljünk a női logikáról...

2021. jan. 18. 11:44
 32/35 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez jó! Tehát a Penny válasza alapján egyértelműen az van, amit a (feltételezhetően) hölgy írt és szerinted neked van igazad! Az év vicce vagy, de komolyan! : ))))
2021. jan. 18. 11:47
 33/35 anonim ***** válasza:
100%
Azt már meg sem említem, hogy mennyire férfias dolog egy Penny kártyán rugózni hónapok óta, mikor szinte csak a nők használják. : ))))
2021. jan. 18. 11:53
 34/35 A kérdező kommentje:

Októberben történt egy pár üzenetváltás, aztán azóta semmi. Itt van január és megint történt egy pár üzenetváltás.

Ez egyenlő a hónapok óta rugózással.

Aztán csodálkoztok, hogy messziről látszik, hogy nőből vagytok.

Na megyek, hogy meg ne zavarjam a kis lelketeket.

2021. jan. 18. 17:29
 35/35 anonim válasza:
71%

Azért szeretem a gyakorikerdesek.hu weboldalt mert egy hétköznapi kérdés megválaszolásán kívül szeretem látni ahogy úttat tör magának a feminizmus, az emberi tudatlanság a névtelenség mögött rejlő a hétköznapokban visszafojtott agresszió és az emberi butaság. Csak meg szeretném köszönni nektek hogy részese lehettem. Viszont azt javaslom most hogy már tiszta képet kaptunk a penny kártyáról, ássátok el a csatabárdot és lépjetek túl rajta.

AMÚGY MEG külön köszönöm annak a bizalmat aki külön írt egy levelet az ügyfél szolgálatnak annak ellenére hogy én már megválaszoltam. Máskor inkább oda írom hogy a penny marketing osztályán dolgozom. (19-es.)

2021. jan. 20. 00:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!