Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » A Penny kártyával mi is van...

A Penny kártyával mi is van most pontosan ?

Figyelt kérdés

A másik pénztárnál hallottam, hogy a pénztáros azt mondja a vevőnek, hogy a plasztik kártyát eldobhatja, mert már nem érvényes.

Na most az enyém működik rendesen. Regisztráltam a kártyát a penny oldalán , valószínűleg ezért.

Viszont, ha ez így van, akkor a pénztáros hülyeséget mond a vevőnek.

Esetleg Ti másképp tudjátok ?

2020. okt. 10. 23:34
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
63%
Penny GYIK:Miért tér el a digitális Kártya száma a plasztikkártyám számától?...
2020. okt. 19. 18:30
 12/35 anonim ***** válasza:
100%
Ki látja egyáltalán a digitális kártya számát? Ti látjátok? Mert nekem csak egy vonalkód van,számok nélkül. A vevőkódot látni csak, de az más.
2020. okt. 19. 18:33
 13/35 anonim ***** válasza:
100%

12-es!

Nem, nincs száma a vonalkódnak. Ha a kártyádat regisztrálod a saját adataiddal a neten, akkor természetesen a vevőkódod a régi, a plasztik kártyán lévő vonalkód viszont csak év végéig fog élni. Ennyi a történet.

2020. okt. 19. 18:57
 14/35 A kérdező kommentje:
Az applikációs vevőkódod benne van a plasztik kártya számsorában.
2020. okt. 19. 19:24
 15/35 A kérdező kommentje:

13,

Mernél rá fogadni ?

:)

2020. okt. 19. 19:25
 16/35 A kérdező kommentje:

Egyébként az applikációnál jelzi is a plasztik kártya számsorát.

Lépj vissza egy oldalt. (sárga téglalapban)

Tökéletesen egyeznek.

2020. okt. 19. 19:34
 17/35 anonim ***** válasza:
100%
Hát én megkérdeztem és nekem azt válaszolták, hogy a plastic kártyát kidobhatjuk évvégén, csak az online kártya fog működni. Majd kiderül.
2020. okt. 19. 20:08
 18/35 A kérdező kommentje:
Érts már meg, itt nem plasztik, meg online kártyáról van szó, hanem vonalkódról. Azok pedig egyeznek.
2020. okt. 19. 20:17
 19/35 anonim válasza:
79%

A Penny Market módosította az előző kijelentését.

Tehát a helyzet a következő:

-Azok akik hiányosan vagy nem helyesen töltötték ki a plasztik kártya igénylőlapját a Penny rendszere letiltotta a kártyájukat.

(Attól mert 2 hónapja még működött még nem jelenti azt hogy jól töltötted ki a papírt,nemrég vizsgálták felül.)

- DECEMBER 31.-el NEM SZŰNIK MEG A PLASZTIK KÁRTYA!

(Amennyiben jól töltötték ki az igénylő lapot annak idején, továbbra is használhatják 2021.-ben.)

Fontos:

Elsőre a penny teljesen megakarta szüntetni a plasztikot de rá kellet jönniük hogy így a vásárlók egy része képtelen lesz átálni az applikációra példáúl az idősebb korosztály akiknek nincsen okostelefonjuk vagy internet hozzáférésük (otthon,mert ügyebár wifi minden üzletben van.)

- Amennyiben zárolták a kártyát, úgy tudom csak online van lehetőségük új applikációs kártyát szerezniük ahol két fülecskét találtok a

1.van már penny kártyám és az

2.új kártyát szeretnék igényelni

Nektek a másodikra kell menni.

2020. nov. 9. 00:23
 20/35 A kérdező kommentje:
Szóval akkor működik a régi plasztik kártya, így pont is került a vita végére.
2021. jan. 17. 14:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!