A Penny kártyával mi is van most pontosan ?
A másik pénztárnál hallottam, hogy a pénztáros azt mondja a vevőnek, hogy a plasztik kártyát eldobhatja, mert már nem érvényes.
Na most az enyém működik rendesen. Regisztráltam a kártyát a penny oldalán , valószínűleg ezért.
Viszont, ha ez így van, akkor a pénztáros hülyeséget mond a vevőnek.
Esetleg Ti másképp tudjátok ?
12-es!
Nem, nincs száma a vonalkódnak. Ha a kártyádat regisztrálod a saját adataiddal a neten, akkor természetesen a vevőkódod a régi, a plasztik kártyán lévő vonalkód viszont csak év végéig fog élni. Ennyi a történet.
13,
Mernél rá fogadni ?
:)
Egyébként az applikációnál jelzi is a plasztik kártya számsorát.
Lépj vissza egy oldalt. (sárga téglalapban)
Tökéletesen egyeznek.
A Penny Market módosította az előző kijelentését.
Tehát a helyzet a következő:
-Azok akik hiányosan vagy nem helyesen töltötték ki a plasztik kártya igénylőlapját a Penny rendszere letiltotta a kártyájukat.
(Attól mert 2 hónapja még működött még nem jelenti azt hogy jól töltötted ki a papírt,nemrég vizsgálták felül.)
- DECEMBER 31.-el NEM SZŰNIK MEG A PLASZTIK KÁRTYA!
(Amennyiben jól töltötték ki az igénylő lapot annak idején, továbbra is használhatják 2021.-ben.)
Fontos:
Elsőre a penny teljesen megakarta szüntetni a plasztikot de rá kellet jönniük hogy így a vásárlók egy része képtelen lesz átálni az applikációra példáúl az idősebb korosztály akiknek nincsen okostelefonjuk vagy internet hozzáférésük (otthon,mert ügyebár wifi minden üzletben van.)
- Amennyiben zárolták a kártyát, úgy tudom csak online van lehetőségük új applikációs kártyát szerezniük ahol két fülecskét találtok a
1.van már penny kártyám és az
2.új kártyát szeretnék igényelni
Nektek a másodikra kell menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!