Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » A Penny kártyával mi is van...

A Penny kártyával mi is van most pontosan ?

Figyelt kérdés

A másik pénztárnál hallottam, hogy a pénztáros azt mondja a vevőnek, hogy a plasztik kártyát eldobhatja, mert már nem érvényes.

Na most az enyém működik rendesen. Regisztráltam a kártyát a penny oldalán , valószínűleg ezért.

Viszont, ha ez így van, akkor a pénztáros hülyeséget mond a vevőnek.

Esetleg Ti másképp tudjátok ?

2020. okt. 10. 23:34
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
72%
A régi FAN feliratú kártya már nem jó. a nagybetűs KÁRTYA feliratú az év végéig él. ezt lehet regisztrálni a neten vagy az alkalmazásban. Ha nincs okostelefonod, a netről is ki lehet nyomtatni a legújabb kódot. Ha a neten figyeled a kuponokat, azokat is ki lehet nyomtatni, ha nem használod a telefonos alkalmazást.
2020. okt. 13. 13:55
 2/35 anonim ***** válasza:
61%
Sajnos sok pénztáros hülye a témában, és minden plasztik kártyát kidobat.
2020. okt. 13. 13:56
 3/35 A kérdező kommentje:

Ja, nekem a KÁRTYA feliratú van, akkor lehet, hogy ezért működik.

Akkor ha jól értem a Penny alkalmazást kell majd használni a későbbiekben, ahol lesz egy úgy vonalkód ?

Kíváncsi vagyok a nyugdíjasokra, mikor előkapják az okos telefont és elindítják az alkalmazást. :)

2020. okt. 13. 14:53
 4/35 anonim ***** válasza:
100%
A pénztáros akkor dobatja ki a kártyát, ha azt a rendszer már nem veszi be, kiírja nekik, hogy zárolt kártya. Nekem nem Fan típusú volt, mégsem működött már. De mivel mindenféle fizikai kártya megszűnik év végéig, így nincs nagy jelentősége, hogy mikor kezdi el az ember használni az online kártyát. Megszokás kérdése.Én csináltam róla képernyőképet, így net sem kell ahhoz, hogy felmutassam.
2020. okt. 19. 05:52
 5/35 A kérdező kommentje:

Közben rájöttem, hogy regisztráltam már a fizikai kártya számot a rendszerükbe. Szerintem a vonalkód ugyanaz marad az elektronikus felületen is, azaz lehet használni majd a plasztikot is(gondolom), ha az ember fia nem akarja mindig az alkalmazást elindítani.

Én is csináltam képernyő fotót még régebben.

Ezzel az egésszel az idősebbekkel csesztek ki, akinek esetleg régí típusú mobiljuk van. Esetleg ,ha asztali gépen regisztrál valaki a rendszerbe a vonalkódjukkal, akkor tud vásárolni a plasztikkal is.

2020. okt. 19. 09:49
 6/35 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy írtam is, a zárolt kártyát nem lehet használni, ott teljesen új regisztráció kell, ergo más lesz a kártyaszám. De a plasztik kártyát egyáltalán nem lehet januártól majd használni senkinek.
2020. okt. 19. 13:32
 7/35 A kérdező kommentje:

6,

Rájöttem már minden turpisságra.

1 - A régi plasztik kártyát zárolták a régi kóddal.

2 - Az újabb plasztik kártya vonalkódja él.

3 - Az újabb plasztik kártya vonalkódjával kell regisztrálni az elektronikus felületen, azaz a Penny alkalmazásban megjelenő vonalkód pontosan ugyanaz, mint a plasztik kártyán levő.

Januárban is el fogja fogadni a plasztik kártyát , mivel nem tudja megkülönböztetni az alkalmazás vonalkódjától.De ehhez regisztrálni kell. Ha nem teszed meg, akkor a plasztikot sem fogadja el.

2020. okt. 19. 17:17
 8/35 A kérdező kommentje:

Ezért is lehet most a plasztikkal is és az alkalmazással is vásárolni, mivel tök ugyanaz mindkettő.

Ha megnézed az alkalmazásnál van egy vevőkód is. Ugyanez a számsor benne van a plasztik kártya számsorában is.

Szóval az a lényeg, hogy regisztráld és akkor januárban is viheted a plasztikot, ha akarod.

2020. okt. 19. 17:20
 9/35 anonim ***** válasza:
100%
Mindenhol azt írja a Penny(ezerszer megkérdezték már fb-n is), hogy a plasztik kártyák csak és kizárólag december 31-ig használhatók, abból is csak az, aminél nem volt az adatokban hiány. Januártól csak a digitális kártyát fogadják el, a plasztik kártya nem lesz használható semmiképpen, teljesen mindegy, mikor regisztráltál a digitálisra.
2020. okt. 19. 18:01
 10/35 A kérdező kommentje:

Gondolkodj már,

Mit olvas le a szkenner ?

A vonalkódod.

Ha azonos a vonalkód, akkor szerinted..... ?

2020. okt. 19. 18:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!