A Penny kártyával mi is van most pontosan ?
A másik pénztárnál hallottam, hogy a pénztáros azt mondja a vevőnek, hogy a plasztik kártyát eldobhatja, mert már nem érvényes.
Na most az enyém működik rendesen. Regisztráltam a kártyát a penny oldalán , valószínűleg ezért.
Viszont, ha ez így van, akkor a pénztáros hülyeséget mond a vevőnek.
Esetleg Ti másképp tudjátok ?
Felesleges volt ennyit írnod, mert nem értetted meg amit írtam és úgy az egészet. Volt egy napi használatú Penny kártyám, ami egyik napról a másikra használhatatlanná vált, mint sok más embernek. Az egész egyszerűen kuka lett. Onnantól nem lehetett csak digitális kártyára átállni, mert az újat már nem postázták ki. Stimt?
Végképp baromság, hogy "a nem élő (nem használt) kártya kódokat kivegyék a rendszerből", mert mint írtam, abszolút élő kártyám volt, kártyához kötött nyereményjátékon nyertem is vele, tehát a regisztráció is rendben volt.
Ha akkoriban felmentél volna a Penny fb oldalára, ezerszámra mentek a panaszok azoktól, akik ugyanígy jártak.
Akkoriban volt egy kaparós Penny játék, míg vártam a nyereményemre, legalább 10 embernek nem fogadta el a "régi"kártyáját a gép. Nem a pénztárosok voltak a h.lyék.
Mondjuk én nem problémáztam, nekem jó digitálisan is a telefonomon, még csak net sem kell hozzá, csak egy fotó.
De úgy látom, itt csak egyvalakinek lehet igaza...
Te amúgy hallod magad?!
"Az egész kérdéskör viszont másról szólt. Működik a régi kártya, mert ugye ez volt a vita tárgya."
Ezt már tényleg nem hiszem el. Nem működik se nekem, se még egy csomó embernek a régi, ami évekig működött és a pénztárosok sem hülyék, ahogy az eredeti kérdésben feltételezted. Az agyam eldobom! Mindenki hülye, csak te nem, mert a te kártyád működik.:D
Na jó lépek, mert ez már nagyon nem az én szintem.
Szórakoztasd magad, más úgysem olvas téged...
Basszus, azért mert neked és egy csomó embernek nem működik, az nem azt jelenti, hogy Ti vagytok a szabály alapja. Ha nem működik 1000 embernek, de másik 500-ezernek működik, akkor nyilván használható a régi kártya. A Penny weboldalán fent is vannak a kártyával kapcsolatos tudnivalók. Vagy 10 helyen ott van a régi plasztik kártya fotója.
Te nő vagy ugye ?
26-os!
Hagyd! Vannak akik csak megerősítésért jönnek ide kérdezni. Ha valaki nem úgy válaszol, ahogy tetszik nekik, akkor megy a lepontozás, meg a degradálás. Ismerem a típust.
Tegnap este írtam a Penny-nek. Most jött a válasz.
Köszönjük megkeresését!
Amennyiben aktív, jelenleg is használható plasztik PENNY kártyával rendelkezik, úgy azt továbbra is zavartalanul használhatja vásárlásai alkalmával, minden magyarországi üzletünkben. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a plasztik PENNY kártyák lejárati ideje egyéb rendelkezésig korlátlan.
Amennyiben az üzletben arról tájékoztatták Önt, hogy a plasztik PENNY kártyája zárolásra került (kötelező adatok hiányosan, vagy nem kerültek kitöltésre az igénylőlap leadásakor, illetve az igénylőlap nem került leadásra az első használattól számított 90 napon belül), lejárt, megszűnt vagy használhatatlanná vált, abban az esetben újra aktiválásra nincs lehetőség. A zárolt plasztik kártyák a továbbiakban érvénytelenek, az adatvédelmi törvénynek megfelelően (GDPR).
Ebben az esetben digitális PENNY Kártya igénylésére van lehetőség, mely igénylése az alábbi linken lehetséges:
www.penny.hu/regisztracio
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a régi, már zárolt PENNY kártyák aktiválására, illetve új plasztik kártya igénylésére nincs lehetőség.
Jelenleg is dolgozunk azon, hogy okoseszközzel nem rendelkező vásárlóink számára hosszú távon is kielégítő megoldást nyújthassunk.
Szíves megértését és türelmét köszönjük!
Amennyiben további kérdése, észrevétele, panasza lenne, készséggel állunk rendelkezésére!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!