Van értelme panaszt tenni az Auchannál, ha láttam, hogy a pékárus részben a munkatársuk a földre ejtett zsömléket visszarakta a kosárba és kivitte az eladótérbe? Nem is vettem végül semmit mert elment a kedvem tőle.
Igen!
Mivel az egesz be van kamerazva igy visszatudjak nezni, hogy valoban megtortent e, ki volt a felelos stb.
Egyaltalan nem normalis ez es nem is altalanos!
En is kereskedelemben vagyok, de szo sem lehet ilyesmirol!
HA esetleg talcastul ejti le, es a zsomlek a talcan maradnak es nem erinti kozvetlenul a talajt, az meg hatar eset!
En inkabb a vendeglatasrol tudom, hogy ilyesmik mennek ott, sot ettol cifrabbak. Sajnos sajat tapasztalat...pl. mikor a szakacs leejtette a labosnyi rizst a foldre, total a foldre. Amin reggel ota jartak-keltek, koszolodott szemrebbenes nelkul visszalapatolta a labosba, kicsit atforgatta nincs e benn "lathato kosz", de ennyi!
Kitalalta a vendegeknek! Mindeztt elit helyen, 16.000ft/svedasztalos vacsoraert.
😂😂😂
Hidd el, nem az az egyetlen hely.
Ez mindenhol előfordul. Ezek után akkor ne vegyél semmit, mert egy a sok közül leesett...
A kérdésre válaszolva, értelme egyáltalán nincs.
Mit érnél a kamerákkal?!
Még ha találnál is olyan hülyét, aki ilyen miatt venné a fáradságot, hogy visszanézze, mi történt.
Szerinted egy hozzáértő ember, aki tisztában van vele, hogy bárhol előfordulhatnak balesetek, mit tenne, ha látna egy ilyen felvételt?
Mit csinálna utólag? Kirúgná az alkalmazottat? :)
Megdicsérné, hogy nem kellett kidobni!
Vagy ha az egészet élőben látná egy olyan ember, aki hozhat szankciókat...
Komolyan olyan naiv vagy, hogy azt hiszed, az az ember kidobatná a zsemlét?!
Hát jó reggelt kívánok, még ha a beosztott ki is akarná dobni, nagyjából a péküzem vezetője lenne az első ember, aki azonnal visszarakatná vele!
A történet másik része, hogy ha kint az eladó térben Jolika néninek a keze véletlenül hozzáér ahhoz a zsemléhez, amit te később megveszel, jó eséllyel több kórokozó kerül rá, mint a pékség bármelyik részéről, beleértve a padlót is.
Mivel más szabályok vonatkoznak a benti részre. Nagyjából úgy ezerszer szigorúbbak, mint a kinti részre.
Ha veszek mondjuk 1000 esetet, amikor valamilyen étellel, élelmiszerrel kapcsolatban történt fertőzés, talán 1-et ha találok, ami a termelőüzemből ered! Az összes többi a vendégtérből, vevőtérből!
Szóval ha attól nem lett bajod, hogy egyáltalán elmentél a boltba, tömegben voltál, megfogtad a bevásárlókocsit, készpénzt használtál, látatlanban garantálom neked, hogy ettől se lett volna bajod.
És aki ebben dolgozik, az ugyanígy lesz ezzel, szóval tökmindegy, van e az esetről felvétel, egy ilyen dolognak sehol nem lesznek következményei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!