Egyre több Lidl ös terméket látok Tesco ban, miközben szűnnek meg a Tescos márkák, mi értelme ennek szerintetek? (mármint hogy két bolt, lassan ugyan azok a termékek)
Figyelt kérdés
Pl Kühne szószokat mostanába láttam először tescoba, de mirelit termékeket, kolbászokat, húsokat is látok mostanában amik a Tesco ba is megjelentek..
Nem volt több értelme a Tescos márkáknak?
2020. jan. 10. 02:54
1/15 A kérdező kommentje:
Vagy csak a Kühne ről, meg a többi Lidl ös cuccról lekerült az exkluzivitás? :)
2020. jan. 10. 02:57
2/15 anonim válasza:
Ki tudja, milyen szerződések, összefüggések állnak a háttérben, ezt nem fogjuk megtudni.
A múltkor is pl megittam egy üveg teszkós vodkát, erre másnap-auchan ébredtem...
4/15 A kérdező kommentje:
Ja, ez jó volt! :D
2020. jan. 10. 04:43
5/15 anonim válasza:
Kettes, mekkora vagy már!
Ez jó volt ezen a foş reggelen.
6/15 anonim válasza:
A Kühne nem Lidl-termék. A Groby is árulja. De bárki más is árulhatja, ha lát benne fantáziát. A teszkó biztos most jutott odáig, hogy felfedezze.
7/15 anonim válasza:
Basszus, ehhez kellett 3 perc, mire rájöttem..
9/15 anonim válasza:
a hukne nem lidl termek. a aajat markasait meg nem talalod megva tescoban szval valamit elnezhettel. kihne ezer eve van a tescoban, mindig is ott vettuk a szoszaikaz
10/15 anonim válasza:
Az nem sajat markas termek, volt mar a sparban is, aldiban is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!