Mi ertelme van annak, hogy egyes csajok a facebookon olyan dolgokat like-olnak, mint a Penny Market, Kaufland, Lidl, Tesco?
A Facebook-on mindent lájkolnak egyes csajok.
Ha tököm szalmakalapban képet teszek fel,azt is lájkolják.
Az ilyen hülye kis libáknak az a lényeg,hogy fentvagyokegésznapésmindenteccikhepiazélet.
Minden heten kapnak a Kauflandtol reklamujsagokat, az itteni Pennyben szinte semmi nincs, Tesco 35km-re van, Lidl szinten 35 kmre.
Az akciokkal kapcsolatban, meg szerintem egy fiatal lanyt, aki szuleivel el nem igazan foglalkoztatja, hogy amit a szulei vesznek most 50 Ft-tal olcsobbak, akkor vasaroljon belole vagy 10et.
Mert ki szokták írni facebookra az aktuális akciókat, ajánlatokat, és akkor is látom, ha nem megyek fel minden nap a weboldalukra, csak végigpörgetem a facebookot
Sokat lehet spórolni, ha lesi az ember az akciókat
Akkor nem tudom, én a Lidl-t lájkoltam a 4-esben leírtak miatt, kivéve a nyereményjátékos példa.
Mi hol kapunk Lidl újságot, hol nem, ha kapunk is, néha csak bedobják a kapun és a kutyaólban találom meg apró darabokban.
Lehet, hogy tényleg szereti azt a helyet.
Aztán, akciókat, nyereményjátékokat azonnal megkap a gépén... kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!