Tesco online bevásárlásnál mennyire jellemző, hogy helyettesítő terméket hoznak?
Figyelt kérdés
Ha mondjuk azért rendeltek valamiből 10-et, mert akciós, erre kihozzák a nem akciós változatot, de abból csak 1 vagy 2 kéne, akkor mit szoktatok csinálni?2020. aug. 2. 13:05
11/18 A kérdező kommentje:
És akkor a levonást ott helyben a kiszállító intézi és eleve annyival kevesebbet kell kifizetnem a bankkártyával, ugye?
2020. aug. 2. 20:12
12/18 anonim válasza:
Én sosem helyben fizetek, hanem utólag vonják le a számlámról a korrigált összeget, így sajnos ezt nem tudom, de mivel a futárnál van a terminál, gondolom, a megfelelő összeget üti be.
13/18 anonim válasza:
Levonja a visszaküldött tételeket, annyival kevesebbet kell fizetni.
14/18 anonim válasza:
Megjön a futár.
Kipakolja a ládákba a teherautóról a általad rendelt termékeket.
Betolja a házba.
Mutatja a szállítót, a helyettesítő termékekkel kezdi, felsorolja melyik termék helyett mit hozott. Megkérdezi, elfogadod-e a chilis füstlit a sima helyett. Nem, köszönöm. Visszarakja a ládába, a kis "gépén" stornózza a számláról.
Te leellenőrzöd az átvett tételeket, ha valamiből esetleg kevesebb/többet hozott jelzed, amit szintén frissít a gépén.
Végül a korrigált összeget fizeted a bankkártyával.
15/18 A kérdező kommentje:
És ha van változtatás a számlán, akkor a végleges változatot tőle kapom, vagy utólag e-mailben, vagy hogy?
2020. aug. 3. 17:53
16/18 anonim válasza:
Eleve két részre van osztva a számla. Egyik részén a rendelt termékek, másik részén a helyettesítő.
A blokkot a legvégén nyomtatja ki a végleges változatot.
De nem értem, miért kérdezed körbe ezt, miért aggódsz ennyire???
17/18 A kérdező kommentje:
Nem aggódok, csak az a típus vagyok, aki szeret előre gondolkodni, nem utólag várja a megváltást a gyk-tól. :)
2020. aug. 4. 08:43
18/18 A kérdező kommentje:
Kettőből másodszor késnek. Először csak pár percet, most már fél óránál tartanak...
2020. aug. 19. 16:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!