LIDL-ben ÉS ALDI-ban vásárlók, mi az amit csak a LIDL-ben szoktatok venni, és mi az amiket direkt az ALDI-ban?
Egy egész sor termék összegyűlt már a fejemben, hogy mi az amiért a LIDL-be járok, és mi az amiért az ALDI-ba, pedig gyakran olyan dolgok, amik mindkét helyen más márkaként vannak termékek, csak az egyik helyen jobb az ottani.
Szóval ti miket találtatok, mi az miből jobban szeretitek valamelyik bolt változatát? :)
És úgy akkor már általában, lidl > aldi? :D
Én is mindkettőbe járok. :) Egymással szemben van, tehát nem plusz fáradság.
Az ír vaj szerintem az Aldiban finomabb. :) Meg a másik kétféle német vaj is. Ezeket mindig ott veszem.
Tejet viszont a Lidl-ben (3.6%-os zselici tej).
Nálunk a zöldségkínálat a Lidl-ben szebb és bővebb.
Osztrák sajtokat az Aldiban szoktam venni - bár eléggé szezonális a kínálat.
Húsfélét hol itt- hol ott...
Most hirtelen ennyi jutott eszembe. :)
Amit az aldiban veszek. Mosogató geptabletta olcsóbb is és szebben tisztít.
Vajat én is inkább ott veszem, juhtúrot, néha jobb minőségű sajtokat ha levanak akciozva.
Leveles tésztából ilyen rúd na az sokkal jobb mint a lidlisé az egyáltalán nem ízlik. Gyümölcs szeleteket ami ilyen két vékony ostya lapközé van téve az is jobb szerintem mint a lidli változat. Stümmer csoki de ezt csak azért mert itt jobban leakciózák és olcsóbb mint a lidliben, aszalt szilva, aszalt vörösafonya
Lidliben:görögjoghurt, halak és a zöldségek többségében szebbek mint az aldiban. Pisztráng frissebb szebbek is.
A húsok is inkább itt a szebbek ezért inkább itt vesszük meg.
Sajtból a cheedart itt szerezzük be. Meg a camambereket is.
Aldi: wrap, wc papír, lapka sajt, kenyér, kekszek, tusfurdo, popsitorlo, kakaopor
Lidl: saláta keverék, ketchup, energiauccsi, tészta, párnácska muzli, pelenka, 100%os gyümölcslé
Angliában elek, ha ez számít :)) ezeket a dolgokat fixen itt veszem 😁
Lidl: túró rudi, tej, húsok, mosópor, szotyi, mosogatószer, papír kéztörlő, ezeket mindig csak ott veszek
aldi: popcorn, keksz, pörkölt csicseriborsó, zacskós bögrés leves, aszpikos felvágott, vegan tejföl
Szerintem az aldiba többféle keksz és sós ropogtatnivaló van, de ez az én egyéni véleményem. Teából, műzliből is az Aldiban többféle van.
A Lidlben pedig a szezonális akciós termékeket nagyon szeretem
Egyébként mindkettőbe rendszeresen járok, a zöldség-gyümölcs, fagyasztott árút, konzervet mindig ott veszem, ahol akciós.
Én azt látom általánosan, hogy a LIDL-ös termékek jobbak összetevőkben, egészségesebbek.
LIDL: kenyér(az ALDIs tele van nyomva egészségtelen összetevőkkel),
kenyérfélék(de csak ami vajjal készül és nem egyéb olajjal),
középső soros termékek úgy általában
gumikesztyű (próbáltam az aldisat és ugyan annyiért sokkal rosszabb)
wc papír, zsebkendő (ebben hasonlóak nagyon, árban és minőségben is)
rágó, a legjobb ár-érték arányú a LIDL-ös jet gum
másik fajta fekete tea itt is, mert az itteni finomabb
kakaópor
zabpehely
italok, üdítők, sör
ALDI:
pezsgőtabletta(LIDL-ös is hasonló, de ebbe több minden van benne, kb csak ezért megyek be ide),
időnkénti leakciózott termékek, mert jókat lehet találni
rizskása, mert azt csak itt láttam eddig
fekete tea innen is, mert van nagyon olcsó kilónkénti árban
almapüré, ezt nem láttam még máshol
aszalt gyümölcsök
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!