Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » LIDL-ben ÉS ALDI-ban vásárlók,...

LIDL-ben ÉS ALDI-ban vásárlók, mi az amit csak a LIDL-ben szoktatok venni, és mi az amiket direkt az ALDI-ban?

Figyelt kérdés

Egy egész sor termék összegyűlt már a fejemben, hogy mi az amiért a LIDL-be járok, és mi az amiért az ALDI-ba, pedig gyakran olyan dolgok, amik mindkét helyen más márkaként vannak termékek, csak az egyik helyen jobb az ottani.

Szóval ti miket találtatok, mi az miből jobban szeretitek valamelyik bolt változatát? :)

És úgy akkor már általában, lidl > aldi? :D

2020. ápr. 19. 15:04
 1/10 anonim ***** válasza:
91%

Én is mindkettőbe járok. :) Egymással szemben van, tehát nem plusz fáradság.

Az ír vaj szerintem az Aldiban finomabb. :) Meg a másik kétféle német vaj is. Ezeket mindig ott veszem.

Tejet viszont a Lidl-ben (3.6%-os zselici tej).

Nálunk a zöldségkínálat a Lidl-ben szebb és bővebb.

Osztrák sajtokat az Aldiban szoktam venni - bár eléggé szezonális a kínálat.

Húsfélét hol itt- hol ott...

Most hirtelen ennyi jutott eszembe. :)

2020. ápr. 19. 15:17
 2/10 anonim ***** válasza:
93%
A Lidl nekem elérhetőbb helyen van, de pl. most az Aldiban vásároltam wrapset. A Lidlben mostanában nem látom. A Lidlben úgy látom, hogy nagyobb a sajt választék az elérhetőbb árúak közül. A tej is olcsóbb, ahogy láttam.
2020. ápr. 19. 15:26
 3/10 anonim ***** válasza:
97%
L pékarukat , keksz chips , felvágott , A fagyasztott , tejtermék , dobozos italok , szalamik .
2020. ápr. 19. 15:38
 4/10 anonim ***** válasza:
91%
A nemzetek konyhája termékeket szeretem, ami időszakosan van a Lidlben, meg az Aldiban is, édességeket, tejterméket, konzervek, tésztaválogatások, reform kaják, hummusz, fagyasztott húsok, halak is jók, salátafélék.
2020. ápr. 19. 15:43
 5/10 anonim ***** válasza:
83%
Csak a lidl-ös csaszarszalonna és virsli izlik
2020. ápr. 19. 16:22
 6/10 Béla211 ***** válasza:
97%

Amit az aldiban veszek. Mosogató geptabletta olcsóbb is és szebben tisztít.

Vajat én is inkább ott veszem, juhtúrot, néha jobb minőségű sajtokat ha levanak akciozva.

Leveles tésztából ilyen rúd na az sokkal jobb mint a lidlisé az egyáltalán nem ízlik. Gyümölcs szeleteket ami ilyen két vékony ostya lapközé van téve az is jobb szerintem mint a lidli változat. Stümmer csoki de ezt csak azért mert itt jobban leakciózák és olcsóbb mint a lidliben, aszalt szilva, aszalt vörösafonya

Lidliben:görögjoghurt, halak és a zöldségek többségében szebbek mint az aldiban. Pisztráng frissebb szebbek is.

A húsok is inkább itt a szebbek ezért inkább itt vesszük meg.

Sajtból a cheedart itt szerezzük be. Meg a camambereket is.

2020. ápr. 19. 18:17
 7/10 anonim ***** válasza:
97%

Aldi: wrap, wc papír, lapka sajt, kenyér, kekszek, tusfurdo, popsitorlo, kakaopor

Lidl: saláta keverék, ketchup, energiauccsi, tészta, párnácska muzli, pelenka, 100%os gyümölcslé

Angliában elek, ha ez számít :)) ezeket a dolgokat fixen itt veszem 😁

2020. ápr. 19. 18:21
 8/10 anonim ***** válasza:
97%

Lidl: túró rudi, tej, húsok, mosópor, szotyi, mosogatószer, papír kéztörlő, ezeket mindig csak ott veszek

aldi: popcorn, keksz, pörkölt csicseriborsó, zacskós bögrés leves, aszpikos felvágott, vegan tejföl

Szerintem az aldiba többféle keksz és sós ropogtatnivaló van, de ez az én egyéni véleményem. Teából, műzliből is az Aldiban többféle van.

A Lidlben pedig a szezonális akciós termékeket nagyon szeretem

Egyébként mindkettőbe rendszeresen járok, a zöldség-gyümölcs, fagyasztott árút, konzervet mindig ott veszem, ahol akciós.

2020. ápr. 19. 20:24
 9/10 A kérdező kommentje:

Én azt látom általánosan, hogy a LIDL-ös termékek jobbak összetevőkben, egészségesebbek.

LIDL: kenyér(az ALDIs tele van nyomva egészségtelen összetevőkkel),

kenyérfélék(de csak ami vajjal készül és nem egyéb olajjal),

középső soros termékek úgy általában

gumikesztyű (próbáltam az aldisat és ugyan annyiért sokkal rosszabb)

wc papír, zsebkendő (ebben hasonlóak nagyon, árban és minőségben is)

rágó, a legjobb ár-érték arányú a LIDL-ös jet gum

másik fajta fekete tea itt is, mert az itteni finomabb

kakaópor

zabpehely

italok, üdítők, sör

ALDI:

pezsgőtabletta(LIDL-ös is hasonló, de ebbe több minden van benne, kb csak ezért megyek be ide),

időnkénti leakciózott termékek, mert jókat lehet találni

rizskása, mert azt csak itt láttam eddig

fekete tea innen is, mert van nagyon olcsó kilónkénti árban

almapüré, ezt nem láttam még máshol

aszalt gyümölcsök

2020. ápr. 22. 17:08
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
A fagyi csak a Lidlben - az Aldisak - eddig - nem jöttek be. Pékáru ált. Lidl, mert költséghatékonyabb, ugyanakkor az Aldis Croi nekem régi (gyeermekkori) emlékeket idéz Franciaországból :)
2020. máj. 3. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!