Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Ti ilyenkor is odaadjátok a...

Ti ilyenkor is odaadjátok a "pontkártyát" amikor vásároltok?

Figyelt kérdés

A járvány miatt kérdezem. Ma az egyik áruháznál vásároltam és mivel rengeteg akciójuk a pontkártyához van kötve így most is mint máskor odaadtam a pénztárosnak. Erre megjegyzést tett mikor oda nyújtottam, hogy "hű de jó még ez is".

Most nem azért, de ha nem akarják, hogy odaadjuk akkor írják ki és ne kössék ahhoz az akciókat sem. Szerintem ha már a készpénzt elveszi (én mondjuk kártyával fizetek) akkor tökmindegy.

2020. márc. 20. 13:25
 1/7 anonim ***** válasza:
24%

Külföldön élek, nálunk fel van függesztve minden olyan akció, amihez át kell adni a kártyát, vagy a pénztárosnak kellene valami mast, mint pénzt adnia. Pl nincs most takarék bélyeg, nincs gyujtomatrica. Azokban az üzletekben, ahol van külső scanner a kasszáknál, ami leolvassa a pontgyűjtő kártyát, vagy a göngyöleg bont, ott ezeket lehet használni.

Érthető, ha nem akarja elvenni, a háborgásod viszont nem érthető.

2020. márc. 20. 13:33
 2/7 anonim ***** válasza:
35%
Nem, mert nem vásárolok
2020. márc. 20. 13:42
 3/7 anonim ***** válasza:
87%

EZ a mondata a Kérdezőnek nyilván elkerülte a figyelmedet:

"...mivel rengeteg akciójuk a pontkártyához van kötve így most is mint máskor odaadtam a pénztárosnak."

Kérdező!

"...de ha nem akarják, hogy odaadjuk akkor írják ki és ne kössék ahhoz az akciókat sem."

Teljesen igazad van!

2020. márc. 20. 14:21
 4/7 anonim ***** válasza:
87%
Igazad van, de gondolj bele, hogy most az egész ország idegbeteg. Nekem nem lenne az a pénz, hogy most ennyi ember közé mint ami egy boltban van, elmenjek dolgozni.
2020. márc. 20. 14:27
 5/7 anonim ***** válasza:
16%

3!

Nem, nem kerülte el. Kakkantok az akcióra, ha az egészség van a mérleg masik oldalán.

2020. márc. 20. 16:03
 6/7 anonim ***** válasza:
69%
Én pl. ma magam akartam lehúzni a kártyát a lézer előtt, nem engedte a pénztáros hófehérke, mondván, azt nem lehet. Hát akkor fogja meg, mind az ezret naponta.
2020. márc. 20. 16:07
 7/7 anonim ***** válasza:
88%

1)

Tudod, vannak akiknek minden fillér számít, különösen nagyobb bevásárlás esetén ez ezreket jelenthet.

2)

Nem tudom, hogy egy pontgyűjtő kártya miért "egészségtelen" és főleg milyen veszélybe kerülsz, ha használod?

3)

A pénztárosok amúgy is kesztyűben dolgoznak a készpénz miatt, ezért csak simán bunkó volt, kár mentegetned és a Kérdezőt támadnod.

2020. márc. 20. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!