Kozvelemenykutatas! Hogy vasaroltok? Kulon pekseg, zoldseges, hentes stb. , vagy minden a szupermarketben? Vannak jol bevallt helyeitek?
Ár-érték-arány lista van a fejemben, és ahol azon az áron belül megkapok valamit, ott megveszem. Körbejárok, és ahol ami "olcsó", azt veszem. És azt eszem.:)
Pl. ha nincs jóáras vaj, sajt, tejföl, felvágott, gomba, stb., akkor nem veszek. Majd legközelebb, amikor jóárasan elém bukkan.
Járok közértekbe is, piacokra is, meg nagyobb helyekre is.
Mindent egy helyen.
Általában egy bizonyos áruházlánc egyik bizonyos boltjában, mert ott dolgozom, így munka után értelmetlen lenne még máshová eljárkálni.
Koszonom. Azert kerdeztem, mert azt tapasztalom, hogy sokszor a CbaPrimaban vagy Sparban, Auchanban stb.szebb zoldseget vagy pekarut kapok, mint a zoldsegesnel vagy peksegekben.:) Az arat nem neztem mondjuk.
#2 Hogy erted azt, hogy joaras vaj pl? Van egy osszeg nalad, ami felett nem veszel vajat/margarint, akkor sem, ha szukseged lenne ra?
Koszi, neked is! Igen, a lelektani hatar nalam is megvan, de a #2 valaszban nem ilyet ereztem.:) Elnezest, ha felreertettem.
A piacokkal nekem ma mar semmi jo tapasztalatom nincs, a Vasarcsarnokot kiveve, de oda nem jar az ember naponta. A tobbi piac egyre inkabb megel a 'ha piaci, akkor biztos jo/finom/hazai/szep/napon erlelt stb., emellett egyre gyengebb a minoseg. Mar nem is jarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!